IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

positiivinen asenne.Keskiviikko 03.12.2014 08:04

selvisin eilesestä päivästä. oli paljon ohjlemaa. kävin verikokeissa, psyologin luona. juteltiin miten mulla menee, desucon tapahtumasta puhuttiin,alkoholin käytöstä, parisuhteesta, kuntosalista.aika paljon kaikesta. seuraavan kerran menen psykologille tamminkuussa.
5 päivä. muistin sanoa sille että uusii noi mun lääke reseptit.
saa sitten taas lääkkeitä. tänään on aamulla kokkiryhmä. teen tonnikala salaattia. tulee varmasti ihan hyvää. ja kaveri tekee banaani muffinseja. päivällä on taas paja. vissiin leivotaan jotain.
illalla aijon mennä kuntosalille. menen nyt yksin kun mun kaveri ei tule mukaan. saa nähdä onko siellä paljon porukkaa. aijon olla tunnin siellä tekemässä liikkeitä. menen puoli viiden aikaa sinne ja olen puoli kuuteen. kerkeää sitten skypettää poikaystävän kanssa illalla kuuden aikaan. aijon käydä ehkä kaupassa tänään. voisi ostaa kivennäisvesi pullon tuonne salille. on sitten hyvää juotavaa.
mulla on ihan hyvä fiilis tällä hetkellä. ihan kiva päivä tänään tiedossa.
on ohjelmaa. ei tule tylsää. huomenna pitää katsoa lemmen viemää uusinta aamulla koska tänään en näe sitä.
aijon vähän jo siivota tätä mun kämppää tänään. huomenna on taas siivouspäivä. pitäisi vieä matot ulos ja imuroia koko kämppä.
voisi huomenna tehdä niin. aamulla. saa sen pois alta.
jee. huomenna tulee rahaa. tässä kuussa en osta itselle yhtään mitään. koska pitää ostaa joululahjoja. kavereille.
pitää käydä robbarissa katsomassa. eilenä katsoin muutaman jakson animea. kerkesin hyvin katsoa ennen kun piti mennä sählyä pelaamaan. pelattiin taas miehet vatsaan naiset ja hävittiin. miehet sai pari maalia enemmän. mutta. ainakin sai hyvin liikuntaa jos ei muuta. ajattelin koko eilisen päivän positiivisesti sama juttu myös tänään. tulee parempi päivä. näkee kavereita.
olen varmaan menossa taas poikaystävän luokse viikonlopuksi.
saa nähdä. vielä on muutama päivä ennen viikonloppua. tekisi mieli taas juoda jotakin. pitää katsoa. tai sitten juon vasta niissä pikku jouluissa. siitä mun tilaamasta manga kirjasta ei ole vieläkään kuulunut mitään. tulisi jo. kestää kamalan kauan. en tiedä aijonko jatkossa tilata sieltä puolenkuun peleistä mitään mangaa kun kestää näin kauan saada se manga kirja. ärsyttävää. toivottavasti tulee pian. sain eilenä laskun. mun netti laksun mikä on 35 euroa kuussa. onneksi mulla on hyvä ja nopea netti yhteys. olen tyytyväinen.
mulla on langaton netti. kerran mulla oli yksi mokkula mikä oli ihan huono. sanoin sen irti. en aijo koskaan hankkia mitään semmoista. tuli testattua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.