IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

joulu markkinat.Keskiviikko 10.12.2014 08:32

viikon puoliväli. tänään ollaan menossa sinne joulu markkinoille. lahteen. ollaan pari tuntia siellä. pitää katsoa jos sieltä löytyy jotain kivaa. illalla olen menossa sitten kuntosalille.
siinä on mun päivän ohjelma. tietysti näen kavereitakin tänään.
ei tule ainakaan tylsää. kivasti tekemistä.
mun piti jo herätä tänään kuudelta mutta olin sammuttanut herätys kellon. heräsin puolituntia myöhemmin. join juuri ison kupin mustaa kahvia. se aina herättää aamulla. tykkään kirjoittaa tätä blogia heti aamusta. päivä lähtee aina hyvin käyntiin.
on taas kiva mennä kuntosalille. on jotain tekemistä illalla. aijon olla siellä noin tunnin. puoli viidestä puoli kuuteen. kerkeää tulla takaisin koska skypetän poikaystävän kanssa kuuden aikaa illalla.
eilenä oli hyvä sähly peli. meillä oli seka joukkueet. ei ollut että miehet vastaan naiset. iha kiva että nyt oli ihan eri joukkueet. tein jopa yhden maalin. mikä saavutus. en nähnyt vielä eilenäkään parasta kaveria. edelleen sairas. aika kova flunssa.
eilenä mulla oli vähän kireä olo. ei ollut kivaa. onneksi pääsee salille purkamaan tätä vitutusta ja ahdistusta.
huomenna sitten lahteen matto ostoksille. ihan kiva mennä. tulee hieman erilaisempi päivä. ja ihan kiva nähdä samalla perhettä. isää ja äitiä. saa nähdä että löydänkö hienot matot. toivottavasti.
sain eilenä pestyä pyykkiä. nyt ei tarvi taas viikkoon pestä.
ai niin tänään voisi maksaa taas yhden laskun. jos kerkeän.
yritän ainakin. sain eilenä apteekista lääkkeitä. nyt ei tarvi sielläkään käydä vähään aikaan. riittää joksikin ajaksi.
mä oon nyt jääny koukkuun siihen vhreään omena teehen. tosi hyvää. pitää juoda sitä tänään. kun kerkeää. varmaan tuossa illalla.
se on nyt mun lempi tee. kannatti kokeilla jotain uutta.
vhreä tee on hyvää. juo sitä aina pari kupillista päivässä.
juon sitä enemmän kun taas kahvia. eilenä mulle ei oikeen maistunut ruoka. olin taas nälässä. mutta koitin edes jotain syödä.
taas on nyt ollut näitä nälkä päiviä. pari päivää. olen halunnut olla nälässä. enkä syödä oikeen mitään. tää syömishäiriö on kiva välillä.
mutta olen oppinut elämään tämän sairauden kanssa. kuten skitsofrenian päivä kerrallaan joutuu elämään. aina ei ole helppoa. välillä menee hyvin välillä huonosti. onneksi mulla on kavereita jotka ymmärtää mua. koska niilläkin on samoja ongelmia.
kohta pitää ottaa taas aamu lääkkeet.
mulla on onneksi kivennäisvesi pullo minkä aijon ottaa mukaan kun menen salille. se on paljon parempi juoma kun taas tavallinen vesi.
välillä tulee siellä juotua tätä kivennäisvettä. hyvä juoma.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.