IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

final fantasy 7Sunnuntai 21.12.2014 12:08

miksi viikonloput ovat lyhkäsiä ? mukavaa on kyllä ollut. mä heräsin vasta äsken. söin ruisleipää. eilenä pelasin yli kolme tuntia final fantasya. tänään jatkuu pelaaminen.
eilenä menin jo kymmenen aikaa nukkumaan. väsyttti sen verran.
suklaata ja sipsiä on syöty kiva määrä. nyt oon ainakin herkutellut viikonloppuna. nams. en katsonut eilenä animea. enkä varmaan tänään katso. ehkä sitten tuossa huomenna. jo on semmoinen fiilis että pitää katsoa. lähden illalla vasta takaisin karissimoon.
huomenna sitten taas kuntosalille illalla. ensi viikolla ei ole ryhmiä koska on joulu. tammikuussa jatkuu taas ryhmät. voi ottaa rennosti.
huomenna annan jo lahjan parhaalle kaverille koska hän on lähdössä jo tiistaina lomailemaan. mä lähden vasta keskiviikkona lomille ja viettämään joulua. olen pari päivää kotona ja tulen takaisin karissimoon perjantaina. näen mun kaikki sisarukset. kiva nähdä niitä.
saa nähdä koska saan ne mun tilaamat manga kirjat. luuen että menee taas se 9 päivää niin ne tulee. kamalan kauan kestää. mutta. tulevat silti onneksi. ennemmin tai myöhemmin.
on sitten taas luettavaa. aijon jossain vaiheessa alkaa taas keräämään jotain uutta manga sarjaa. mulla on jo lista mitä mangaa haluaisin hankkia ja ostaa. aijon tilata pari kolme manga kirjaa kuussa. puolenkuun pelit sivuilta. siellä on aika paljon mangaa myynnissä. mikä on vaan hyvä :) voi ostella.
jee. ensi vuoden alussa alkaa uudet anime sarjat. niitä odotellessa.
toivottavasti tulee jotain hyviä sarjoja. mitä sitten katsella.
ensi kuussa tulee taas anime lehti. mä olen jo lukenut edellisen lehden. mutta. nyt ajattelin pelata finla fantasya.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.