IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

nyt selvisi syy tähän kirvelyyn. mulla on kuiva virtsatien putki mikä on kuiva. se aiheuttaa kirvelyn. sain nyt sellaista lääkettä mitä otetaan kolme kertaa viikossa. mikä parantaisi tuon kirvelyn. jouduin vaihtamaan taas e-pillerit uusiin.sen takia jos ovat paremmat kun taas yaz. lääkäri suositteli vaihtamaan. alan syömään "Zoely" nimisiä e-pillereitä. mä syön ensin tämän kuun yaz pillerit ennen kun alan syömään noita. saa nähdä onko ne yhtä hyviä kuin yaz pillerit.
lääkäri sanoi jos noi zoely pillerit ei ole hyviä niin pitää soitaa taas gynekologille. toi tutkimus maksoi 93 euroa! huhhuh. kallista. sinne meni noin satanen. toivon etten nyt pitkään aikaan taas joudu gynekologille. mua alkoi etoa kun se tutki mun ala päätä. kesti jotain 5 minuuttia. mutta selvisin. mun ohjaaja käyttää mut apteekissa aamulla. kymmenen aikaa. saa ne lääkkeet. aijon ottaa saman tien kun pääsen takaisin kämpille. onneksi sitä otetaan vaan kolme kertaa viikossa. huono puoli on siinä. että se pilleri pitää laittaa pilluun semmoisella ohkasella putkella. olisipa se ollut vaikka nieltävä tabletti. mulle sanottiin että se lääke ei ala ihan heti vaikuttaa. siinä voi mennä pari viikkoa. varaudun siihen. en aijo mennä tänään sählyä pelaamaan. tämän kirvelyn takia. saa nähdä menenkö edes huomenna salille. menen vasta sitten kun tää kirvely alkaa helpottaa. pitäisi käydä kaupassa hakemassa karpalo mehua.
käyn vaikka huomenna. meillä on paja niin kauppa on ihan siinä vieressä niin aijon käydä pajan jälkeen. eilenä ei kauheasti maistunut ruoka sen gynekologin jälkeen. oli vähän etova olo.
mutta. tänään varmaan maistuu taas ruoka. voisi katsoa animea tänään kun mulla on vaan aikaa. illalla kaveri tulee taas katsomaan lemmen viemää, skypetystä poikaystävän kanssa ja parhaan kaverin luokse illalla. se on ihanaa kun näen ja kuulen kavereita joka päivä :) en ole yksin. tänään koitan pestä sitä pyykkiä. tuossa päivällä. jos kone on vapaa. pitää käydä pankin sivuilla katsomassa taas mun raha tilanne. koska eilenä meni se satanen. onneksi saan vielä tässä kuussa yli sata euroa. mutta se raha menee sitten taas toiseen laskuun. mikä pitää maksaa. mulla on nyt helpottunut olo settä saan vihdoin lääkettä tähän kirvelyyn. toivottavasti lääke alkaa pian vaikuttaa. ja saa nähdä paljon se tulee maksamaan se lääke. toivottavasti ei paljoa. kohta pitää ottaa taas aamu lääkkeet.
huomenna mulla on kokki ryhmä aamulla. saa nähdä että mitä ruokaa tehdään. mun kaveri on samassa ryhmässä. kiva tehdä sen kanssa ruokaa :) ja paja on päivällä. on ainakin ohjelmaa huomiselle. mua nyt jännittää ne uudet e-pillerit. saa nähdä onko millaiset mieli alan vaihtelut kun alan niitä syömään. ne voi olla aika rajut. jos tulee oikeen huono olo niin onneksi mulla on noita rauhottavia. voi olla että joudun niitä syömään. tai sitten mun olo on ihan normaali. sen näkee sitten. mutta onneksi noi pillerit auttaa noihin kuukautis kipuihin. onneksi. lääkäri sanoi että kolmen kuukauden pillerit maksaa vaan sen 36 euroa. eli vähän halvemmat kun taas yaz pillerit. ihan hyvä vaan jos on halvempi. säästän muutaman euron siinäkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.