IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

torstaiTorstai 29.01.2015 08:21

huomenna on taas perjantai. olen varmaan täällä karissimossa viikonlopun. mun kaverit on myös tämän viikonlopun täällä. on seuraa ainakin. ja jos olen täällä niin poikaystäväkin varmaan käy viikonloppuna. no pitää katsoa. tänään olisi ohjelmassa siivousta ja toiminta tunti päivällä. illalla sitten taas hengailua kavereiden kanssa.
katsotaan taas lemmen viemää. skypetän poikaystävän kanssa, ja illalla taas parhaan kaverin luokse viettämään aikaa ja katsomaan telkkua. syöminen ja ruokailu on mennyt edelleen hyvin.
nyt on hyvä kausi päällä. ruoka ei nyt tällä kertaa ahdista.
olen pystynyt syömään aika isoja annoksia. tavoite on saada aina vatsa täyteen kun syön. en ole ollut nyt neuroottinen ruoan kanssa.
mikä on hyvä juttu. aloitan varmaan ensi viikolla syömään niitä uusia e-pillereitä. käyn tänään tai huomenna apteekissa hakemassa ne. maksaa kivat 36 euroo. mä toivon todella että ne e-pillerit sopii mulle ettei taas joudu vaihtamaan. leponexia pitää myös hakea apteekista.
alan kohta siivoamaan. on siivous päivä.
pitää katsoa lemmen viemää uusinta tänään aamulla. eilenä en nähnyt kun olin kuntosalilla. oli kyllä hyvä tunti salilla. jaksoin tehdä hyvin liiikkeitä ja hiki tuli ja syke nousi.
ensi viikon maanantaina taas uudestaan salille. tänään ajattelin katsoa animea ennen toiminta tuntia. pari jaksoa kerkeää katsomaan. katson taas school days animea. olen kohta saanut sen katsottua. huomenna tulee taas uusi anime lehti. pitää ostaa todellakin se koska se on juhla numero. se lehti täyttää 10 vuotta.
muistan silloin kun olin 15 vuotias kun sain sen ensimmäisen anime lehden. mulla on se tallessa. ajatella että siitä on jo kymmenen vuotta. ja olen nyt 13 vuotta harrastanut animea ja mangaa.
ja on edelleen hyvä harrastus ^^ nyt on kiva alkaa taas keräämään noita manga kirjoja. vieläkään ei ole kuulunut niitsä mun tilaamista manga kirjoista. no varmaan tulee ensi viikolla. toivottavasti.
mulla on nyt ihan hyvä fiilis tällä hetkellä. päivä kerrallaan eletään. kohta on onneksi taas viikonloppu :) silloin pitää syödä suklaata.
ja sitä mulla on paljon. ja limua voisi juoda. robbarissa voisi käydä huomenna. ostamassa sieltä limua. varmaan juon fantaa tai jaffaa. ne on mun lempi limuja. coca colaa ja pepsiä olen tosi huono juomaan. join niitä silloin kun olin nuori mutta en enää.
mutta. nyt alan siivoamaan :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.