IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

sunnuntai.Sunnuntai 01.02.2015 08:28

viikonloppu lopuillaan. ollut ihan mukava viikonloppu :) poikaystävä kävi eilenä mun luona. haettiin pizzat koti pizzasta, ostettiin melkein kilo irto karkkeja ja katsottiin pari leffaa.
ei harrastetu seksiä. koska mulla on edelleen se ala pää lääkitys päällä ja ei ettei vaan ala taas se kirvely. katsoo jos vaikka ensi viikon viikonloppuna pystyisi jo harrastaa seksiä. olen menossa varmaan taas silloin poikaystävän luokse. sain melkein syötyä sen pizzan. yli puolet sain syötyä ja loput annoin poikaystävälle.
tänään olen menossa kaverin kanssa lenkille päivällä. sovittiin niin. saa vähän liikuntaa. eilenä mulla oli se punnitus. paino oli vähän noussut. se näytti tasan 53 kiloa. ei paha. olen ihan tyytyväinen. pää asia on etten ole ali painoinen. vähän kyllä jännitti kun menin sinne punnitukseen. mutta hyvin se meni.
tänään ajatelin katsoa animea. tuossa ilta päivällä kun on aikaa.
olin eilenä parhaan kaverin luona illalla ja katsottiin kingi. telkasta ei tullut muutakaan. menin jo eilenä nukkumaan yhdeksän aikaa. väsytti sen verran. muuten fiilis on ollut hyvä. huomenna taas alkaa arki.
menen kuntosalille taas huomenna. kaverin kanssa. ensi viikolla tulee taas rahaa onneksi. tiistaina mulla on sitten taas verikokeet ja psykologi. ihan hyvä että on samana päivänä. saa nekin pois alta. sitten ei tarvi taas vähään aikaan käydä. varmaan puhutaan taas samoista asioista kun viimeksi psykologin luona.
ai niin ja sähly on taas tiistaina. vauhdikas päivä silloin tiedossa. ei tule tylsää. huomenna on aika rento päivä.
pitää ensi viikolla maksaa toi netti lasku. sain sen perjantaina.
alle kaksi viikkoa desuconiin. pian se on ^^ yay.
ollaan menossa sinne kaverin kanssa lauantaina ja sunnuntaina.
pitää alkaa miettimään että paljon otan rahaa mukaan sinne. pankkikorttia en aijo ottaa mukaan ettei se katoa.
no. tässä on vielä aikaa suunnitella. meillä on yhdeksältä aamu pala niin aijon sen jälkeen mennä vielä nukkumaan jos saan unta.
mulla on nyt silleen että syön vielä ensi viikon noita yaz e-pillereitä ennen kun aloitan syömään niitä uusia. pitää ensi viikolla käydä apteekissa hakemassa ne uudet pillerit. vähän jännitää alkaa syömään niitä. mutta toivottavasti ne on hyvät.
ne maksaa sen 36 euroa. vähän halvempia kun taas yaz pillerit.
huomenna voisi käydä robbarissa. aijon ostaa karpalo mehua. tekee taas mieli. ostan nyt vaan yhden litran ja loppu viikosta sitten lisää.
todella hyvää ja terveellistä. se on mun lempi mehu tällä hetkellä.
eilenä join vähän limsaa. jaffaa. harvoin tulee juotua limsaa.
juon aina joskus viikonloppuisin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.