IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

taas maanantai.Maanantai 02.02.2015 08:32

uusi viikko alkaa taas :) viikonloppu meni mukavasti. käytiin eilenä kaverin kanssa lenkillä päivällä. katselin taas muutaman jakson animea eilenä. tänään aijon aloittaa taas uuden sarjan katsomisen.
tänään olisi ohjelmassa käynti kaupassa, ompelu ryhmä missä minä en tee mitään :D ja kuntosali illalla. mulla on tällä hetkellä positiivinen fiilis. ihan mukava päivä tiedossa :) huomenna on sitten enemmän tekemistä. nukuin eilenä melkein puoli kahteen asti. menin vielä nukkumaan sen jälkeen kun olin kirjoittanut blogin. en laittanut kelloa soimaan. ajattelin että nukun niin pitkään kun pystyn. eilenä menin taas yhdeksältä illalla nukkumaan.
mun pitäisi vähän taas siivoa tätä kämppää. ihan räjähtänyt. tänään yritän siivota keittiön. tänään pitää taas jakaa viikon lääkkeet dosetteihin. ja mä syön vielä tämän viikon yaz e-pillereitä. ensi viikolla aloitan sitten ne uudet pillerit. naisten vaivat alkaa taas tällä viikolla. jippii. niitä odotellessa taas. tänään pitäisi tulla taas rahaa. käyn kohta pankin sivuilla katsomassa. ja 7 päivä tulee seuraavan kerran rahaa.
ihan hyvä vaan. saa laskut maksettua edes.
juttelin äidin kanssa eilenä puhelimessa. kerroin miten mulla on tämä viikko mennyt ja sanoin että kaikki on ihan hyvin.
yleensä me soitellaan noin pari kertaa viikossa.
tänään tulee taas salkkarit. pitää katsoa. ja uusi päivä. huomenna katson sitten sen lemmen viemää uusinnan koska tänään en näe sitä. tänään varmaan maistuu taas ruoka. teen taas niin että syön vatsan täyteen. en yritä liikoja. mutta siitä olen iloinen että mun paino ei ole tippunut. ja mun veren paineet on aika hyvät. jaksaa sitten. nyt ei tarvi vähään aikaan taas hakea leponexia ja masennus lääkettä. mutta huomenna pitää sanoa psykologille että uusii noi lääkkeet taas että saan sitten niitä.
huomenna aijon pestä pyykkiä. ajattelin pestä mun lakanat edes. en ole pessyt niitä pariin viikkoon. ja jotain vaatteita. katsoo miten kaikki mahtuu pesukoneeseen. otin eilenä sitä ala pää lääkkettä taas. tästä viikosta eteen päin sitä pitää ottaa pari kertaa viikossa. mutta on auttanut. ei enää kirvele. hyvä lääke. nyt mulla ei ole ollut kirvelyä muutamaan päivään. alan parantua.
saa nähdä millaiset mieli alan vaihtelut mulla on sitten tällä viikolla. nyt on hyvä olo mutta voi muuttua vielä tämän viikon aikana.
johtuu siitä että alkaa ne naisten vaivat loppu viikosta.
jos tulee oikeen huono olo niin otan sitten niitä rauhottavia.
onneksi mulla on niitä. mutta. sen näkee sitten mitä tapahtuu. toivottavasti kaikki menee hyvin. ja se on hyvä että ohjaajat on lähellä jos tulee semmoinen olo että pitää jutella. se juttelu on myös
auttanut ahdistukseen. ja kun ollaan juteltu niin sen jälkeen olen sitten ottanut sen rauhottavan. ohjaajat aina kysyy sen keskustelun jälkeen että haluanko ottaa rauhottavan varmuuden vuoksi.
ja olen sitten yleensä aina ottanut sen. se rauhottava auttaa myös siihen että saa nukuttua yön yli. mikä on vaan hyvä.
elämä ei ole aina helppoa. välillä on hyviä päiviä. välillä huonoja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.