IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kokki ryhmä.Keskiviikko 04.02.2015 08:29

selvisin eilisestä päivästä. väsytti kyllä illalla. nyt kun on taas nukkunut niin jaksaa. eilenä meni hyvin psykologin luona. juteltiin mun voinnista,gyekologista, desucon tapahtumasta,syömishäiriöstä,
kerroin jopa että mulle on tullut kilo lisää. oli aika rento keskustelu. se psykologi kertoi että kesällä mulla vaihtuu psykologi. sanoi että se on joku 30 nainen ja että on todella mukava. saa nähdä. mutta. siihen on vielä aikaa. ja ensi kuun alussa mulla on psykologilla käynti ja hoito neuvottelu 23 päivä. siihen keskusteluun tulee minä,lääkäri, oma ohjaaja sekä psykologi. jännittää vähän se hoito neuvottelu mutta se menee varmasti hyvin. tänäänkin on aika paljon ohjelmaa. kokki ryhmä on aamu päivästä, me mennään päivällä lahteen markkinoille ja kuntosali illalla. pitäisi myös vähän siivota tätä kämppää.
kun kerkeää. eilenä oli sähly. miehet vastaan naiset. me naiset voitettiin :) kerrankin. ja se teki tosi hyvää juosta puoli tuntia pallon perässä. tuli hiki. eilenä mulla oli vähän neuroottinen olo ja mietin taas liikaa. mutta. onneksi kuntosali on illalla niin saa purettua paineita.
onneksi kaveri tulee mukaan sinne. on seuraa.
päätin etten aijo ostaa mitään markkinoilta. ne rahat säästän desuconiin. aijon vaan katsella ja kierrellä. olen syönyt hyvin. eilenä mastui ruoka. ja varmasti tänäänkin. ruokaa mitä aijon tehdä kokki ryhmässä on hapan imelä porsasta. ja riisiä. se on vähän semmoinen japanilainen ruoka. on varmasti hyvää. olen syönyt sitä joskus. tulee hyvää ruokaa. mä sain itse suunnitella että mitä ruokaa teen. jee. tänään on tullut rahaa :) pitää käydä kohta katsomassa. paljon on tullut. 7 päivä tulee taas lisää.
pitää maksaa netti lasku tällä viikolla. koitan huomenna maksaa sen.
tämän hetkinen fiilis on ihan hyvä. aijon olla taas positiivinen. tästä on tulossa ihan kiva päivä. on tekemistä :) huomenna on sitten vähän rennompi päivä. huomenna on siivous ja toiminta tunti.
käyn ehkä kaupassa. pitää katsoa. huomenna ajattein katsoa animea. tänään ei pysty kauheasti katsomaan. mutta. huomenna on enemmän aikaa. kohta pitää mennä aamupalallle. ja ottaa aamu lääkkeet. muistin sanoa eilenä psykologille että uusii noi mun lääke reseptit että saan taas lääkkeitä. ai niin mun pitää tällä viikolla muistaa hakea ne uudet e-pillerit apteekista. joko huomenna tai perjantaina. alan sitten syömään niitä ensi viikolla.
toivottavasti on hyvät pillerit ettei joudu taas vaihtaa.
sain eilenä pestyä pyykkiä. nyt ei tarvi taas vähään aikaan pestä.
pesin jopa lakanat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.