IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

siivoamistaTorstai 05.02.2015 08:27

onneksi tänään on vähän rennompi päivä. eilenä oli kaineklaista ohjelmaa. oli kokki ryhmä, käytiin lahdessa markkinoilla, ja illalla oli kuntosali. päivä meni ainakin nopeasti. ja onneksi mun kaveri oli noissa samoissa ryhmissä. ei tarvinut olla yksin.
pitää alkaa kohta siivoamaan. tänään on siivous päivä. kun olen kirjoittanut tämän niin alan siivoamaan. huomenna on taas perjantai. olen varmaan menossa taas poikaystävän luokse viikonlopuksi.
seuraavan viikon viikonloppuna me ei nähdä koska on se desucon.
eilenä mulla oli vähän kireä olo. nyt mun olo on ihan ok.
ainakin toistaiseksi. se voi vielä muuttua.
tänään pystyy katsomaan animea koska mulla on aikaa. pitää katsoa the idolmaster animea. se on aika hauska. eilenä katsoin sitä yhden jakson ennen kun menin salille. tänään katson enemmän.
ja juon teetä. meillä on taas toiminta tunti tänään. ei ole tietoa että mitä tehdään. sen näkee sitten. tänään pitää katsoa lemmen viemää uusinta. en nähnyt eilenä sitä. mun pitää tänään tai huomenna hakea ne uudet e-pillerit. mä käyn huomenna hakemassa. kerkeää hyvin hakea ennen kun lähtee lomille. ja kaupassa käyn huomenna. tänään en jaksa. aijon ottaa rennosti tämän päivän.
jee. huomenna tulee lisää rahaa :) ajattelin taas viikonloppuna juoda. mun siideri ja lonkero rahat. ja ruokaa saa ostettua viikonlopuksi. syön varmaan taas mikro ruokaa. nopea ruoka.
suklaata pitää myös ostaa ja syödä.
tänään aijon maksaa sen mun netti laskun. ettei vaan unohdu.
mun yksi kaveri suunnitelee taas bileitä. ne on tuossa maaliskuussa. mun kaverit lähtee myös sinne. ja ollaan taas yötä siellä.
juodaan ja valvotaan. tulee varmasti hauskaa :) ja kiva samalla nähdä sitä kaveria. kuulin että karissimo suunnittelee maaliskussa reissua. mennään yöksi jonnekkin. kuulin että johonkin mökille. siitä tulee varmaan kiva reissu. mun kaverit lähtee sinne myös. mutta ei mitään muuta tietoa että mitä me tehdään. sen näkee sitten.
viikonloppuna ajattelin pitää anime katselu maratoonin. katson monta jaksoa putkeen the idolmasteria. vielä on monta jaksoa jäljellä. olen vasta katsonut pari jaksoa. kiva kun on taas innostunut animen katsomisesta. :) mangaa pitäisi myös lukea. mulla on muutama manga kirja lukematta.
tänään voisi ehkä lukea. jos en jaksa olla koko aikaa koneella.
voisi käydä robbarissakin tänään. tuossa ruoan jälkeen. pitäisi ostaa se uusi ripsiväri. toivottavasti löytyy. nyt kun rahaa on tullut niin pystyy ostamaan sen. samalla voisi katsoa mitä muuta löytyy.
saa silleenkin kulutettua aikaa. kohta pitää ottaa aamulääkkeet.
nyt ei tarvi vähään aikaan hakea lääkkeitä. pitää sitten käydä taas apteekissa kun alkaa loppumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.