IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Desucon lähestyy! :)Perjantai 06.02.2015 08:26

se on taas viikonloppu :) olen menossa poikaystävän luokse. kiva nähdä sitä. ei olla nähty viikkoon. lähden taas tuossa illalla. poikaystävä hakee mut kun pääsee töistä. pitää alkaa pakkailemaan. mulla on taas vaate kriisi. en tiedä että mitä laitan päälle. no tässä on koko päivä aikaa miettiä. muuten fiilis on hyvä tällä hetkellä. :) positiivinen. eilinen päivä meni ihan mukavasti. toiminta tunnilla meillä oli tieto visa. mä ja mun kaveri oltiin yksi ryhmä mutta ei voitettu.
en jaksanut eilenä katsoa animea. mutta tänään aijon katsoa. ajan kuluksi. tänään aamulla meillä on se naisten ryhmä. en tiedä että mitä tehdään. sen näkee sitten. mun pitää käydä tänään kylillä asioilla. pitää käydä kaupassa ja apteekissa hakemassa ne e-pillerit. onneksi tänään on tullut taas rahaa. aijon maksaa muutaman laskun tänään. saa ne pois alta. ruoka on maistunut jotenkin. koitan syödä tänään hyvin. yritän ainakin. mulla on taas silleen että haluaisin olla taas nälässä.
varmaan tää johtuu siitä koska mun menkat alkaa taas.
on taas jotenkin neuroottinen ruokaa kohtaan. ei vaan jotenkin pysty kauheasti syömään. mutta. kyllä se ruoka alkaa sitten taas maistumaan ennemmin tai myöhemmin.
kun käydään poikaytävän kanssa kaupassa niin pitää ostaa taas suklaata. voi taas vähän herkutella kun on viikonloppu. ostan myös ehkä sipsiä. pitää vielä miettiä. aijon ostaa myös siideriä ja lonkeroa.
juon sitten taas lauantai iltana. ihanaa. pääsee harrastamaan taas seksiä. kun poikaystävä kävi viimeksi mun luona niin ei harrastettu. sen takia koska mulla oli edelleen sitä kirvelyä. mutta nyt varmaan taas pystyy. jos kirvely alkaa taas niin se alkaa. katsotaan miten käy. kun käyn apteekissa niin haluan huvikseen katsoa noita liukaste voiteita. ihan vaan huvin vuoksi :D
en varmaan aijo ostaa. menee muutenkin rahaa tänä vikonloppuna. ja mulla menee se 36 euroa niihin e-pillereihin.
ja varmaan noin 30 euroa ruokiin ja juomiin. limsaa mun tekee mieli. voisi ostaa fantaa tai jaffaa. juo sitä sitten tänään vaikka.
samalla kun katson telkkaa. tai animea.
viikonloppuna pidän sen anime katselu maratoonin. katson putkeen sitä idol masteria. vielä on 24 jaksoa katsomatta.
tänään ajattelin valvoa. saa nähdä mihin asti. ja huomenna nukun pitkään. poikaystävä herää aina ennen mua. mä oon aina se joka taas nukkuu pitkään. tänään pitää käydä suihkussa. eilenä en käynyt koska en hikoillut paljoa. käyn tänään kun tulen tuolta kyliltä.
samalla tulee ulkoiltua. ja lenkki heitettyä.
mutta. ihan mukava viikonloppu varmasti tulossa ^^
olisipa jo ilta niin voisi jo lähteä. mutta. kyllä se sieltä tulee.
mun paras kaverikin lähtee lomille. nähdään taas sunnuntaina.
ajatella. viikon päästä on desucon! ihanaa. odotan innolla. mä suunnilleen tiedän että mitä mä laitan sinne päälle. mä oon jo pari viikkoa miettinyt sitä mutta nyt selvisi. pitää mysö miettiä että paljon otan rahaa mukaan. pankki korttia en aijo ottaa mukaan ettei se häviä. otan käteistä. luulen että 60 euroa riittää? pitää vielä miettiä. onneksi tänään on tullut rahaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.