IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

väsynyt olo. mutta hyvä fiilis.Sunnuntai 08.02.2015 12:47

on pikkaisen väsynyt olo. tuli juotua eilen illalla. heräsin juuri. kohta voisi syödä kana hampurilaisen. hyvä aamu pala.
eilenä käytiin lahdessa poikaystävän kanssa. käytiin kärkkäisellä. poikaystävä löysi kengät. mä päätin etten osta mitään.
säästyi nekin rahat. ostin popcorni suklaata. se oli jotain fazerin uutta suklaata. oli hyvää. pitää ostaa sitä jatkossakin.
oon syönyt sen jo. eilenä katselin vähän animea. aloin katsomaan taas uutta sarjaa ja idol mastreria pari jaksoa katsoin.
sen nimistä animea aloin katsomaan kuin isuca.
itä on tullut kolme jaksoa. varmaan siitä tulee se 12 jaksoa ainakin.
aijon levätä tämän päivän niin huomenna jaksaa sitten taas. huomenna on taas noi ryhmät ja kuntosali illalla. onneksi mulla ei ole pahaa krapulaa. join eilenä neljä juomaa. meinasin eilenä ostaa lisää mutta päätin että juon vaan noi. ettei tule huonompaa oloa. nyt teen taas niin että en juo muutamaan viikkoon. pidän taas pienen tauon.
alle viikko desuconiin :) odotan innolla. saa nähdä millainen olo mulla on ensi viikolla. alan huomisesta lähtien syömään niitä uusia e-pillereitä. toivon että on hyvät pillerit. naisten vaivat alkaa tänään. jippii. alku viikosta tulee varmaan kiva. itkettää, ahdistaa..mutta kyllä mä selviän. onneksi menkat ehtii loppua ennen desuconia.
huomenna aijon katsoa taas animea. varmaan katson koko ensi viikon. tiedän jo mitä laitan sinne desuconiin päälle.
vaate kriisi ohi. yhdessä vaiheessa en tiennyt että mitä laitan päälle. mutta nyt tiedän. huomenna pitää varmaan käydä kaupassa.
menen tuossa päivällä. jee. salkkarit tulee taas huomenna. ja uusi päivä. pitää katsoa. huomenna on aika jees päivä. on tekemistä :)
saa nähdä miten viikko menee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.