IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ihanaa. perjantai :)Perjantai 21.08.2015 08:13

se olisi taas viikonloppu edessä. ihanaa. voi ottaa vaan rennosti ja olla.
eilenä mä kävin kaupassa niin tänään ei tarvi käydä. ostin vähän herkkuja viikonlopuksi. ostin sipulin makuisia sipsejä. ne on mun yksi lempi sipseistä. jätskiä löytyy myös pakkasesta. syön niitäkin viikonlopun aikana. suklaata en ostanut nytten koska osa mun jätskeistä on suklaata. ajattelin tänään käydä myös tokmannilla hakemassa vähän limua. mun tekee mieli fanta limsaa. ostan sitä. ja juon tässä illalla kun menen viettämään iltaa parhaan kaverin luokse.
tänään on taas vapaa ehtoinen paja tunti. ajattelin mennä sinne kuluttamaan aikaan. tulee vähän tekemistä. saa nähdä onko meillä tänään aamulla toi naisten ryhmä. se voi olla että on. mutta se kyllä selviää. tänään mun pitää käydä apteekissa hakemassa lisää masennus lääkkeitä. alkaa kohta loppumaan. käyn vaan apteekissa kylillä. eilenä katselin koko aamun animea. sain katsottua noi uudet jaksot noista uusista animeista mitä oli tullut. ore monogatari jakso oli ihan paras. harmi että se anime sarja kohta loppuu. se on yksi mun lempi anime sarjoista mitä olen koskaan nähnyt.
rakastan sitä sarjaa yli kaiken. monster musume anime on myös hyvä. aika hauska. siinä saa välillä nauraa. eilenä katselin taas tabletilla moderni perhe sarjaa. voi olla että katson taas tänään sitä.
nyt olen neljännessä kaudessa. tänään on tullut taas rahaa. voisi vaikka nyt tämän aamun aikana maksaa sitten toi yksi lasku. saa sen pois alta. mä saan vähän yli sata euroa. hyvin riittää tuohon laskuun minkä pystyn maksamaan. ai niin kun käyn tokmannilla niin pitää ostaa lisää kulta katriina kahvia. alkaa olla sekin lopussa.
tuli taas äsken juotua kahvia. nyt olen hereillä taas.
muuten mulla on aika hyvä olo. pitää katsoa jos vaikka tänään jaksaisi taas vaikka värittää. en ole värittänyt moneen päivään. ei ole huvittanut. kyllä mä sitten jossain vaiheessa taas innostun.
eilenä oli toiminta tunti. mentiin kävelylle. onneksi mulla oli vesipullo mukana. oli niin kuuma niin piti ottaa se mukaan.
mä olin ainoa jolla oli vesipullo mukana. ohjaaja muistutti muita että vesi pullo pitää olla mukana. mulla oli.
tänään on taas vaate kriisi. mitä laitan tänään päälle kun on perjantai. pitää alkaa kohta miettimään kun olen kirjoittanut blogin.
menen kaivamaan vaate kaappia. poikaystävä lähtee tänään sinne reissuun moikkaamaan yhtä kaveria. keretään soitella tänään edes hetki. ja huomenna soitellaan myös. ikävä tulee taas. mutta kyllä mä selviän. varmaan poikaystävälle tulee myös ikävä mua.
en yhtään ihmettele. mutta. kyllä me sitten taas näemme ja on ihanaa nähdä taas toista. hyvää kannattaa aina odottaa.
olen syönyt hyvin taas. ihanaa kun on viikonloppu niin voi taas herkutella. en mieti yhtään noita kaloreita. ja aijon käydä viikonlopun aikana lenkillä. yksin tai kaverin kanssa.
mulla on muutama leffa minkä voisi katsoa tuossa viikonloppuna.
ne kaikki on jotain rakkaus komedia leffoja missä kaikissa on onnellinen loppu. mä tykkään katsella niitä ajan kuluksi.
ei ole musta edes kamalan pahoja. tykkään jotenkin katsoa niitä.
seppälään on tullut nyt noi syys vaatteet myyntiin. siellä oli kaikkea ihanaa mitä haluaisin niin kovasti ostaa. no vielä vähän yli pari viikkoa niin voi taas sitten vähän shoppailla. täytyy ainakin seppälästä ostaa sitten jotain kivaa. ja aijon ensi kuussa käydä siellä lahdessakin shoppailemassa hieman. odotan innolla.
tänään mä koitan saada lakattua noi kynnet. sillä uudella kynsilakalla minkä ostin viimeksi. en ole vielä kerennyt kokeilla.
aijon lakata mun kynnet hopean väriseksi. se on aika kiva väri. tykkään. aijon pestä taas pyykkiä tässä viikonloppuna. voisi pestä taas lakanat. ja loput likaiset vaatteet mitä olen nyt käyttänyt.
kone on varmasti vapaana viikonloppuna.
voi olla etten jaksa mennä illalla lenkille. tulee hikoiltua tuossa päivällä kun käyn apteekissa. pitää laittaa aurinko rasvaa taas ennen kun menen ulos. mulla alkaa kohta loppumaan toi aurinkorasva. pitää ostaa lisää. ostan tänään kun käyn tokmannilla.
siellä pitäisi olla. se maksaa vähän yli kymmenen euroa. se on nivea merkkinen aurinko rasva mitä käytän.
alkaa taas olla nälkä. onneksi aamupala on taas kohta. syön ruisleipää taas. ja aijon juoda tässä kohta taas teetä.
ja pitää taas tiskata. tiskaan kohta. nyt mun kämppä on siisti taas. kerekän varmaan sotkemaan taas viikonloppuna. tavarat ihan levällään. vaatteet pitkin lattiaa. no tää on mun kämppä niin mä saan sotkea täällä. ja sitten koitan pitää järjestyksessä kun jaksan.
tykkään kovasti tästä mun kämpästä. tää on kaksio. paljon tilaa.
mulla on keittiö, makuuhuone ja olo huone. sekä vessa ja suihku. mun kavereilla on saman kokoiset kämpät.
ja muilla asukkailla. sisustin tämän kun muutin tänne. mun näköiseksi. ostin uudet huonekalut. viihdyn täällä.
mulla on ihana iso sänky. missä voi nukkua vaikka missä asennossa.
ja se on hyvä että mulla on netti yhteys täällä. voi olla koneella ja käyttää tablettia kun on netti. täydellistä.
asuin ennen ala kerrassa. muutin tänne toiseen kerrokseen neljä vuotta sitten. ja hyvin olen viihtynyt. ja se on parasta että mun molemmat kaverit on mun naapureita. asutaan samassa kerroksessa. ja se on ihanaa kun näen niitä joka päivä.
en ole onneksi yksin. tai yksinäinen ihminen. kaverit on yksi paras asia mun elämässä. ja tietysti mun poikaystävä.
nyt mulla on tosi onnellinen olo tällä hetkellä. vaikka mulla on nää sairaudet, niin pystyn silti olemaan onnellinen ja nauttia elämästä.
aivan ihanaa. välillä on vaikeaa mutta niistä on aina selvitty.
ensi viikolla vissiin myös paistaa aurinko. tää kesä tuli jotenkin vähän myöhässä. mutta. ei se mitään. nyt pitää nauttia.
ajattelin nytten tässä samalla että voisi laittaa jonkun mekon päälle tänään. joo. sen mä voisin laittaa. nyt pystyy käyttämään ihan hyvin kun on näin kuuma. jep. sen mä laitan. ja laitan ihanat korvikset taas korviin ja meikkaan taas vähän. olen sitten taas nätti kun menen kylille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.