IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

maanantai.Maanantai 07.12.2015 08:12

nyt alkaa taas uusi viikko. viikonloppu meni oikein mukavasti. eilenä meillä oli se itsenäisyys päivä ateria. oli hyvät ruoat.
ja kahvit oli. syötiin myös kakkua. eilenä katselin taas frendejä.
muutaman jakson. olen nyt kolmannella kaudella.
ja koneella olin aika paljon eilenä. näin eilenä taas parasta kaveria. menin sen luokse illalla kyläilemään. juteltiin niitä näitä ja että miten viikonloppu meni. pesin eilenä pyykkiä taas. niin tänään ei tarvi pestä.
rahaa on tullut kelalta taas tänään. aijon maksaa tässä aamun aikana kaikki laskut. mitä on tullut. kolme laskua pitää maksaa.
sitten kun ne on maksettu niin näkee paljon on tilillä taas rahaa.
kaupassa pitää käydä tänään. aijon mennä lounaan jälkeen.
silloin on hyvin aikaa käydä. mulla on ompelu ryhmä taas iltapäivällä.
illalla ollaan menossa kaverin kanssa lenkille puoli viiden aikaa.
toivottavasti ei sada kaatamalla vaan vettä.
sitten kun ollaan tultu lenkiltä niin katsotaan lemmen viemää. alku jää varmaan näkemättä. kaveri tulee taas mun luokse katsomaan.
salkkarit tulee ja uusi päivä tänään.
ne pitää katsoa myös. parhaan kaverin kanssa katsotaan.
tänään jaetaan viikon lääkkeet dosettiin. nyt mulla on kaikkia lääkkeitä riittävästi ettei tarvi hakea mitään.
ruoka on maistunut mulle. ei ole ollut mitään ongelmaa syödä. syön tänään taas hyvin niin jaksaa. meillä on puuro päivä taas tänään.
päivällisellä on puuroa. syön hyvin niin jaksan lenkkeillä.
mun piti viedä eilenä roskat mutta en jaksanut. vien ne tässä aamulla kun menen aamupalalle. noi pizza laatikot pitää myös viedä.
siinä samalla. aamupala on noin tunnin päästä taas.
syön ruisleipää. teetä juon taas myöhemmin.
äsken join kahvia. kahvi alkaa taas loppumaan pikku hiljaa. pitää hankkia sitä taas lisää. huomenna olen menossa taas klubitalolle aamulla. en ole käynyt nyt siellä pariin viikkoon.
ja keskiviikkona taas kehräämölle töihin. olen siellä taas sen 5 tuntia. yhdeksästä kahteen. saan siellä sitten kulutettua päivän.
hyvällä fiiliksellä menen sinne. saa nähdä mitä pääsen siellä seuraavan kerran tekemään. toivottavasti jotain mukavaa puuhaa millä saa ajan kulumaan. kohta pitää tiskata jälleen. sänky pitää myös pedata. ja laittaa taas tabletti latautumaan. pystyy sillä taas katsomaan frendejä. ajattelin varmaan tänään katsoa taas.
jos jää aikaa sopivasti. tänään tulee sitten hyvin lenkkeiltyä. menen päivällä käymään kaupassa ja illalla sitten lenkille.
saa hyvin liikuntaa tänään. huomenna on taas sähly iltapäivällä. päästään pelaamaan parhaan kaverin kanssa.
ollaan taas puolustajia. pelataan varmaan taas miehet vastaan naiset. saa nähdä sitten kumpi voittaa. toivottavasti naiset.
miehet voitti meidät viimeksi. saa nähdä miten tämä viikko menee.
toivon että hyvin. toivottavasti jaksan. ja jos en jaksa ja tulee huono olo niin se tulee. sitä ei aina voi jaksaa.
välillä on niitä huonoja päiviä. mutta niistä onneksi aina selviää.
aijon elää aina päivän ja hetken kerrallaan.
sillee aina selviää. ja olen oppinut tekemään niin.
tänään on poikaystävän syntymäpäivä. pitää onnitella.
ja itsellä on myös synttärit ensi kuussa.
aika menee hurjaa vauhtia. nää vuodet on mennyt tosi nopeasti.
ollaan oltu poikaystävän kanssa jo yli viisi vuotta yhdessä. ja meillä menee edelleen erittäin hyvin. rakastetaan toinen toisiamme.
tää mun kone tilttasi äsken. toivottavasti tää ei mene nyt rikki tai mitään. koitan olla varovainen. säikähdin kun tää teki silleen. oli eka kerta. onneksi tää blogi kirjoitus ei hävinnyt tai mitään.
käynnistin koneen uudestaan. ja nyt tää toimii onneksi taas.
aijon katsoa taas aamulla emmerdale uusinnat. en nähnyt viime perjantaina. tänään ajattelin katsoa. hyvin kerkeää näkemään ennen ruokaa. kaupassa ei mene kauhean kauan onneksi.
jotain puolituntia vaan. sinne on vaan vähän yli kymmenen minuutin kävely matka. ei ole kaukana. se kauppa on tuolla keskustassa. käyn aina s marketissa koska se on lähin kauppa.
ja siellä ei ole kamalan kallista onneksi.
hyvin pystyy ostamaan kaikkea. tokmannilla pitäisi myös käydä taas. aijon tällä viikolla vaikka käydä. jos löytyisinjotain ostettavaa. uuden huulipunan mä tarvitsen. alkaa toi edellinen loppumaan kohta. ostan aina lumene huulipunaa. maksaa sen 10 euroa. mutta se on hyvä huulipuna. kestää pitkään. onneksi tuolla tokmannilla myydään meikkejä. pystyy sieltä hyvin ostamaan.
ajattelin käydä myös varmaan samalla seppälässä kun käyn kaupassa. menen vaan katselemaan. koitan olla ostamatta mitään.
säästää rahaa siinäkin kun ei osta. olen nyt ostellut viime aikoina kaikenlaista itselle. kun on löytänyt aina jotain kivaa. minkä haluaa sitten ostaa. nyt on olohousuja ja hupparia. ja uusia toppeja. niillä pärjää hetken aikaa. ei tarvi hetkeen ostaa uusia.
nää mun uudet olo housut on ollut koko viikonlopun päällä. nää on niin hyvät kun nää ei purista tai mitään. ja nää venyy.
pesen nämä kyllä sitten tällä viikolla. ennen kun lähden lomille.
pystyy taas käyttämään viikonloppuna.
ja pitää taas pestä viikonlopun jälkeen.
alan nyt tiskaamaan ennen kun menen aamupalalle. kerkiää hyvin. tässä on vielä 20 minuuttia aikaa.
kun on jakanut kaikki aamu lääkkeet niin sen jälkeen aijon keittää teetä. ja lukea iltalehden uutiset tabletilta. sitten alan kymmeneltä katsomaan emmerdale sarjaa. siinä se aamu sitten meneekin sopivasti. on tekemistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.