IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

töihin tänään :)Keskiviikko 09.12.2015 07:25

tänään töihin taas. menen kehräämölle. heräsin juuri äsken ja keitin aamu kahvit. nyt on jotenkin pierteä fiilis onneksi ja innolla menen tänään sinne kehräämölle. tulee varmasti mukava päivä. lähde tuossa kahdeksan jälkeen kävelemään sinne. kerkiän kirjoittaa tämän blogin ennen lähtöä. eilenä olin klubitalolla. olin keittiössä. tein ensimmäistä kertaa rahkaa. ei ollut vaikeaa ja opin samalla uutta. mä söin siellä ruoan. meillä oli ruokana tonnikala pastaa. oli tosi hyvää.
pelattiin taas sählyä eilenä. miehet vastaan naiset. me naiset voitettiin. saatiin 16 maalia. pari maalia enemmän kun taas miehet.
illalla kaveri tuli mun luokse taas kylään katsomaan lemmen viemää.
skyeptin taas poikaystävän kanssa ja olin parhaan kaverin luona illan.
tänään aijon mennä illalla lenkille taas. saa liikuntaa. ja siinäkin saa liikuntaa sopivasti kun kävelen tuonne kehräämölle.
sinne on noin puolen tunnin kävely matka. saa samalla raitista ilmaa niin heräilee siinä samalla. positiivisella asenteella mennään taas.
tästä on tulossa mukava päivä. nyt kerkiän skypettämään poikaystävän kanssa illalla kun mulla ei ole kuntosalia. ja mä näen lemmen viemää tänään. kohta voisi syödä aamupalan tein ruisleivät eilenä. siinä on mun aamupala. syön ne hetken päästä. ruoka on sitten kehräämöllä yhdentoista aikaan. saa nähdä mitä on ruokana.
toivottavasti jotain hyvää. kävelen sitten suoraa takaisin tänne työ päivän jälkeen. en aijo käydä kaupassa tai missään muualla.
lepäilen hetken niin jaksaa illalla lenkille. eilenä sain katsottua tuon ikuisesti nuori ohjelman tabletilta. oli hyvä jakso. ja sitten katsoin myös frendejä. en jakasanut eilenä värittää. katsoo jos huomenna vaikka innostuisi taas. kun on enemmän aikaa.
huomenna on myös taas toiminta tunti. saa nähdä mitä tehdään.
ja pyykkiä täytyy estä taas huomenna. lakanat ja vaatteet.
tiskaan kohta taas. ennen kun lähden töihin. ei jää lojumaan tuonne tiski altaaseen. tää musta kahvi maistuu nyt tosi hyvälle. juon taas kulta katriina kahvia. se on paras kahvi. sain eilenä sitä lisää niin nyt ei taas hetkeen lopu kahvi. orient vihreää teetä pitää ostaa lisää.
se alkaa loppumaan. ostan sitä sitten kun menen seuraavan kerran kauppaan. eli huomenna varmaan. ajattelin käydä toiminta tunnin jälkeen kaupassa. laitan päälle tänään yhdet farkut ja sen pinkin hupparin. hiukset laitan taas ponihännälle.
en meikkaa tai mitään. ei jaksa. kun menen tuonne ulos niin laitan taas toppahousut jalkaan ja varmaan toppa takin. siellä on aika viileää. ei tule kylmä kun puen silleen.
varmaan aika kuluu taas äkkiä siellä. sitten huomaa että oho kello on kohta jo kaksi. onnksi mun toinen kaveri on myös siellä töissä.
on juttu seuraa. se on se sama kaveri jonka kanssa katson aina lemmen viemää. se käy aina kehräämöllä kolme kertaa viikossa töissä. itsekin olisin tyytyväinen jos mäkin saisin lisää työ päiviä.
tykkään olla tuolla paikalla. tuntuu vaan hassulta ettei sieltä saa palkkaa, mutta onpahan tekemistä. saa siellä ajan kulumaan ja on muiden ihmisten kanssa siellä. siellä on tosi rento meininki.
ja kaikki ihmiset on positiivisia siellä.
ihan mulle tarkoitettu paikka. pääsen varmaan siivous hommiin tänään siellä. uskoisin. sanoin niille ohjaajille jotka on siellä, että tykkään siivota. tai tehdä käsillä jotain muutakin.
saa nähdä mitä ne keksii mulle. mutta hyvin olen jaksanut tähän asti. hyvä minä. olen ylpeä itsestäni. tää mun kuntoutus menee tosi hyvin. nyt on kaikki asiat on paljon paremmin mitä muutama vuosi taakse päin. silloin olin todella huonossa kunnossa. paino vaan tippui enkä jaksanut tehdä mitään. ja oli toi masennus kausi.
mutta onneksi toi masennus lääke on auttanut mua nää vuodet. eikä se haittaa että syön edelleen sitä lääkkettä. sitä on ihan hyvä syödä. niin mielikin pysyy tasapainossa. nyt mulla on taas masennus lääkkeitä ainakin neljäksi kuukaudeksi. kun kävin viimeksi apteekissa hakemassa sitä lääkettä niin sain sen verran sitä.
ei ainakaan hetkeen lopu onneksi.
ja leponex lääkettä mulla on myös taas riittävästi. ja medipam rauhottavia yksi paketti. en ole nyt viime aikoina joutunut syömään onneksi noita rauhottavia. hyvin on taas mennyt mulla. nyt on taas hyvä kausi. ei ahdista tai mitään. eikä mua onneksi tuolla töissä tai klubitalolla tule onneksi huonoa oloa. mulla oli ekana työ äivänä rauhottava mukana varmuuden vuoksi mutta en onneksi joutunut ottamaan sitä. hyvin meni viimeksi. ja tänäänkin menee varmasti ihan hyvin. onneksi tänä aamuna heräsin ajoissa niin ei tule kamalan kiire. lähden vasta tunnin päästä sinne kehräämölle.
vielä olen hetken tässä koneella. koneelle tulen sitten seuraavan kerran vasta illalla. mä olen alkanut tekemään silleen että olen vaan koneella aamuisin ja iltaisin. koitan päivällä keksiä jotain muuta puuhaa kun istua koneella. animea pitäisi katsoa taas. mulla on ainakin kolme sarjaa mitkä pitäisi katsoa. ensi vuonna tulee taas uudet anime sarjat. toivottavasti tulee jotain hyviä sarjoja mitä voisi alkaa sitten katsomaan. ja että innostuisi taas animen katsomisesta.
nyt viime sarjat mitkä tuli, niin mikään niistä ei oikeen kiinnostanut.
yuru yurin kolmannen kauden kaikki jaksot on tullut. niitä on kymmenen jaksoa ja mä tykkään kovasti yuru yuri animesta. se on vaan niin ihana. kiva kun siitä tuli vielä kolmas kausi.
pitää katsoa sitten ne kaikki jaksot putkeen. pidän pienen maratoonin. desucon lähestyy. enää vähän yli kuukauisi. jee.
mahtavaa mennä sitten sinne kaverin kanssa. tulee mukava viikonloppu. käydään taas amarillossa syömässä.
niin jaksetaan liikkua siellä. pitää ottaa paljon kuvia sieltä.
ja ostaa sieltä jotain muistoksi. se ranneke pitää muistaa säilyttää muistona. mutta nyt puen päälle ja valmistaudun pikku hiljaa lähtöön. pitää pakata taas kaikki mukaan. lompakko, sisä kengät,
ne täytyy ainakin pakata. en viitsi sukkasilleen pyöriä siellä.
ihan hyvä että on ne sisä kengät.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.