IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Gynekologille tänään.Perjantai 08.06.2018 07:56

Desucon viikonloppu. Huomenna sitten kaverin kanssa sinne pyörimään ja shoppailemaan. Tulee kiva päivä. Mennään burger kingiin eka syömään ja sitten me kävellään sinne desuconiin.
Sitten taas mennään sunnuntaina myös. Onneksi bussimatkat ei kestä kauaa. puolisen tuntia yhteen suuntaan. Tänään mä käyn nostamassa sen 100 euroa. En eilen jaksanutkaan mennä enää kylille kokkiryhmän jälkeen. Mua väsytti niin kauheasti niin mä lepäsin eilisen illan.
Mulla on tänään gynekologi. Puoli yhdeltä on aika. Sain eilen kuulla ohjaajalta että aika on sinne tänään. Pakko ottaa rauhottava ennen kun menee sinne koska se ei ole mikään kiva käynti. Tunkee kaikkea tuonne alapäähän. Ne ottaa sen papa kokeen samalla. Mulla otettiin se viimeksi kolme vuotta sitten. Se ei onneksi satu.
Kyllä mä selviän. Ajattelen vaan koko ajan desuconia niin selviän siitä käynnistä. Mä menin jo eilen puoli yhdeksältä jo nukkumaan.
Pikkasen väsytti. Kokkiryhmä kesti eilen melkein kolme tuntia.
Mutta hyvät ruoat saatiin tehtyä. Oli hyvää grillipihviä ja sen kanssa oli pippurikastike. Mokkapalat oli myös hyviä. Mä tein salaatin mihin tuli porkkanaa, appelsiinia ja herneitä. Raikas salaatti.
Mä en vieläkään tiedä mitä puen desuconiin päälle. Katsoo millainen sää on huomenna. Ehkä laitan nahkatakin. Sunnuntaina pistän mekon. Mun shoppailu budjetti desuconissa on noin 100 euroa.
Näin päätin. Sitten kun desucon on ohi niin alan säästämään tallinnan reissuun. Ihanaa kun on jotain mitä odottaa ja se on parasta kun kaverit lähtee myös tallinnan reissuun. Tulee hieno reissu.
Mä ostan tänään suklaata kun käyn kaupassa. Mä eilen melkein ostin suklaata. Mutta päätin sinnitellä. Nyt kun alkaa viikonloppu niin voi vähän herkutella ja viikonloppuna tulee syötyä roskaruokaa.
Mennään sunnuntaina kaverin kanssa kotipizzaan syömään.
Toisena desucon päivänä. Pitää juoda paljon vettä viikonlopun aikana koska siellä voi olla aika kuuma sisätiloissa.
Onneksi siellä on noita vesipisteitä missä voi juoda.
Tänään meillä on aamupäivällä naistenryhmä. Istutetaan kukkia.
Ihan kivaa puuhaa. Se ryhmä alkaa kymmeneltä.
Ja kestää noin tunnin. Näen vielä parhaan kaverin ennen kun se lähtee lomille. Se on menossa tänä viikonloppuna mökille.
Tekstaillaan viikonloppuna. Mä menen seuraavan kerran lomille juhannuksena. Kotiin tai poikaystävän luokse.
En vielä ihan tiedä. Äiti kyseli multa haluanko tulla juhannuksena kotiin. Katsoo sitten. Haluaako sittenkin mennä kotiin.
No sinne on vielä pari viikkoa. Kohta aamupalalle. Alkaa olla vähän nälkä. Kohta alan popittaa musiikkia. Desucon fiilis päälle.
Tulee todella kiva viikonloppu. Nyt nautin elämästä täysillä.
Unohdan kaikki murheet. Nyt vaan ajatellaan kivoja asioita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.