IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Silmätipat auttavat.Sunnuntai 16.09.2018 08:42

Tää koko viikonloppu on mennyt aika hitaasti. Kun en ole nähnyt kavereita ja ollut omissa oloissani. No tänään näkee taas parhaan kaverin. Menen taas tänään illalla sen luokse. Katsotaan telkkaa ja höpötellään. Kiva kyllä taas nähdä ihmisiä. Eilinen päivä meni sohvalla makoillen ja katsoin Possen ja duudsonit tuli taloon katsomosta
Netflixiä katsoin myös. Sai kyllä taas nauraa kun katsoi ne ohjelmat.
Katsotaan olenko huomenna semmoisessa kunnossa että menen töihin. Kuumetta mulla ei ole enää mutta räkää vaan tulee. Ja kurkku tuntuu vielä vähän kipeältä. En nukkunut kovin hyvin viime yönä koska mua yskitti niin paljon. Sain jotenkin nukuttua. No tänään voi vaikka nukkua sitten päikkärit jos nukuttaa. Lepään todellakin tämän päivän vielä.
Aamupala on taas tunnin päästä. Mä heräsin tänään vähän ennen kahdeksaa. Katsoo sitten jos huomenna herää vaikka puoli seitsemän tai kuudelta. Kerkiää töihin. Nuo silmätipat ovat auttaneet tuohon mun silmään. Mulla ei koskaan ole ollut mitään silmätulehdusta.
Onneksi se ei satu kun laittaa ne tipat silmään. Kolme kertaa päivässä on nyt laitettu niitä. Ihanaa kun ei tarvitse tänään lähteä mihinkään. Mutta kun olen taas terve niin menen lenkille. Mä olen kavannut kovasti liikuntaa kun olen ollut sairaana. Ei kauheasti ole pystynyt liikkumaan.
Aina kun olen viikonlopun täällä niin lenkkeilen. Nyt vaan en ole päässyt tämän flunssan takia. Mutta se tekee taas hyvää kun pääsee ulos.
Saa raitista ilmaa. Mä toivon että pääsen huomenna töihin.
Tulee taas tekemistä päivään. Katsoo sitten huomenna menenkö salille illalla. Jos olen täynnä räkää niin en varmaan mene salille.
Mutta katsotaan. Odotan jo ensi viikon viikonloppua. Että pääsee lomille taas. Poikaystävän kanssa viettämään aikaa.
Ei nyt nähty tänä viikonloppuna koska olen kipeä enkä halua tartuttaa poikaystävää tai ketään. Tää flunssa on kestänyt tasan viikon. En toivo tätä tautia kenellekkään. Vie aika paljon voimia.
No toivon että tämän flunssan jälkeen en tule enää niin kipeäksi vähään aikaan. Nyt kun on syksy niin on vaikka mitä tauteja.
Kohta pitää tiskata. Mulla on kiva tiskivuori taas tullut. En ole jaksanut tiskata kun olen ollut kipeä. Voisi vähön kuunnella jotain hyvää musiikkia. Muuten on hyvä fiilis.
Kaikki asiat ovat tällä hetkellä niin hyvin niin ei tarvitse stressata mistään. Elää vaan tätä elämää päivän kerrallaan.
Tulee vielä paljon hyviä hetkiä. Sekä muistoja.
Nautin elämästä nyt ihan täysillä. Onneksi mun kavereilla menee myös nyt aika hyvin. Ei tarvitse olla huolissaan.
Mitäköhän sitä huomenna pistää töihin päälle? Voisin jo tänään katsoa vaatteet valmiiksi. Nyt kun pesin hetki sitten pyykkiä niin on taas puhtaita vaatteita. Pesen pyykkiä seuraavan kerran varmaan torstaina. Kynnet pitää taas lakata. Väri on kulunut niistä.
Laitan uuden lakka kerroksen päälle. Mulla on nyt violetin väriset kynnet. Tykkään siitä väristä paljon.
Pitää jossain vaiheessa ostaa lisää niitä kynsilakkoja tokmannilta.
Siellä oli vaikka mitä ihania värejä.
Tykkään käyttää kynsilakkaa ja sitä on aina mun kynsissä.
Meikkiä mä en käytä ollenkaan. Koska mulla on tosi hyvä iho.
Ja tunnen itseni ihan hyvännäköiseksi ilman meikkiä.
Siinäkin säästää rahaa kun ei meikkaa. Kun olin nuorempi niin silloin meikkasin jonkin verran. Mutta nyt en enää.
Kynsilakkaa vaan käytän. Kun en meikkaa niin ostan kivoja vaatteita. Tai koruja. Niihin menee rahaa.
Nyt kun mä en polta tai juo alkoholia enää niin siinäkin säästää aika paljon rahaa. Mä en ole juonut nyt kohta kolmeen kuukauteen.
Hyvä minä. Eikä edes tee mieli yhtään mikä on vaan hyvä juttu.
Kaverit ja poikaystävä juovat mutta se ei haittaa yhtään.
Ollaan kaikki erilaisia. Poikaystävä tykkää lonkerosta ja paras kaveri juo kaljaa. Jos mä joisin vielä niin joisin siideriä ja viiniä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.