IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Aijon liikkua tällä viikolla paljon.Maanantai 06.07.2020 06:12

Viikonloppu meni mukavasti poikaystävän luona. Tuli vietettyä kunnolla aikaa toistemme kanssa. Mikäs sen mukavampaa. Join tuossa perjantaina. En kauheasti muista siitä illasta mitään mutta mukavaa oli varmasti. Join viiniä ja siideriä. Nyt päätin etten juo taas vähään aikaan. Katsottiin viikonloppuna yksi animeleffa mikä oli tullut netflixiin.
Oli hyvä. Animen katsominen taas jatkuu tällä viikolla. Nyt kun on innostusta. Niin on pakko katsoa. Kävin viime perjantaina siellä verikokeissa. Pääsin etuajassa. Mikä oli vaan hyvä. Nyt sitten saa taas haettua lääkkeet. Leponexit. Haen niitä tällä viikolla. Mä heräsin jo tänään viiden jälkeen. En saanut enää unta niin tulin nyt koneelle.
Saa nähdä miten tämä viikko sujuu. Päivä kerrallaan. Aijon tänään mennä sinne liikuntapuistoon ja illalla menen pururata lenkille.
Pakko päästä taas kunnolla liikkeelle viikonlopun jälkeen. Päätin että tällä viikolla liikun mahdollisimman paljon. Nyt kun mun paino on alkanut taas tippua niin liikun taas mielelläni. Painan tällä hetkellä 70 kiloa. Mikä on myös hyvä paino. Ei haittaa jos siitä vielä vähän tippuu.
Huomenna tulee taas rahaa kelalta. Hyvä niin saa maksettua vuokran pois. Loput laskut tulee myöhemmin. Sitten mä pystyn taas siirtämään säästöön rahaa. Ajattelin noin 40 euroa pistää säästöön. Loppu kuusta taas 50. Mukavaa kun on oppinut säästämään. Siitä tulee hyvä mieli.
Sekä hyvä fiilis. Tänään taas tulee pihlajasatu. Viime viikon jaksot olivat hauskoja. Luulen että tälläkin viikolla on taas mielenkiintoinen.
Pakko katsoa. Tänään pesen varmaan pyykkiä. Aamupäivällä voisi pestä. Kun on hyvin aikaa. Pesen taas nuo vaatteet mitä pidin viikonloppuna. Tänään pitää taas jakaa viikon lääkkeet dosettiin.
Pitää tarkistaa paljon mulla on vielä masennuslääkkeitä. Jos alkaa loppua niin pitää käydä apteekissa hakemassa lisää.
Nyt on mennyt todella hyvin etten ole syönyt rauhottavia. Moneen kuukauteen. Pystyn siis aika hyvin nyt elämään tämän sairauden kanssa. Mutta kyllä se psykoosi ja harhat iskee sitten taas jossain vaiheessa. Toivon ettei pitkään aikaan vielä. Nyt pitää vaan nauttia hyvästä olosta kun vaan pystyy.
Koska se huono kausi tulee kyllä tulee jossain vaiheessa. Onneksi on hyvä lääkitys päällä. Niin pystyy elämään tätä elämää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.