IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Luhta myymälään shoppailemaan.Perjantai 11.09.2020 07:18

Perjantai. Viikko mennyt taas hurjaa vauhtia. Tuntuu että hetki sitten oli taas viikonloppu. Nopeasti tää aika menee. En ole lähdössä viikonloppuna mihinkään. Vietän nyt aikaa itseni kanssa. Lepäilen ja kerään voimia. Katson netflixiä, nukun, herkuttelen, käyn lenkillä..kaikkea rentoa tekemistä. Sitten kun on levännyt niin jaksaa taas ensi viikon. Kaverit lähtee muualle viikonlopuksi. Näen ne taas ensi viikolla. Ollaan yhteydessä parhaan kaverin kanssa viikonloppuna.
Viestitellään. Tänään on tiedossa pientä shoppailua. Olen menossa Luhta myymälään. En ole käynyt siellä pitkään aikaan. Kiva taas mennä sinne shoppailemaan. Mun mielestä siellä myydään todella hyviä laadukkaita vaatteita. Jotkut niistä vaatteista on kalliita ja jotkut on alennuksessa. Katsoo mitä kivaa mä löydän sieltä. Rahaa saa nyt mennä koska olen säästänyt ja nyt haluan ostaa jotain kivaa.
Perjantain kunniaksi aijon vähän shoppailla.
Kävin eilen kaupassa ostamassa herkkuja. Ostin suklaajäätelöä ja coca colaa. Coca colaa mun teki kauheasti mieli niin piti ostaa.
Juon sitä sitten viikonloppuna. Tölkin muodossa. Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin taas. Kahvin voimalla. Heräsin jo puoli seitsemän.
Olen aamuihminen. En osaa arki päivinä nukkua pitkään. Mun pitää joka aamu aina herätä aikaisin. Mutta päikkäreitä mä nukun kun nukuttaa.
Siitä mä tykkään. Tänään pitää taas katsoa eilinen bb jakso. Sitten kun tulee hyvä hetki niin katson sen. Paras ohjelma!
Olen koukussa siihen. Tänään menen illalla taas lenkille. Ellei sada vettä. Nautin tästä syksyisestä ilmasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.