IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Putous tulee tänään. :)Lauantai 06.03.2021 07:19

Tänään ajattelin soittaa poikaystävälle ja kysyä haluaako tulla mun luokse kylään. Mulla ei ole mitään ihmeellistä tälle päivälle paitsi että menen sitten illalla kaverin luokse katsomaan putousta. Keritään hyvin nähdä poikaystävän kanssa. Voidaan taas katsella leffoja netfixistä. Ostetaan samalla jotain leffamässyä. Limua ei tarvitse ostaa koska sitä mulla on. Kun kävin viimeksi kaupassa niin ostin coca colaa. Mulla on sitä vielä 5 tölkkiä jäljellä. Aijon ostaa suklaajäätelöä. Sitä mun tekee nyt kovasti mieli. Ostan sitä kun menen kauppaan. Litran jäätelö maksaa vaan 3 euroa. Ostan sitä halvinta suklaajäätelöä. Hyvin nukuin viime yönä. Heräsin tänään jotain puoli seitsemän aikaa. Nyt taas jaksaa kun on nukkunut hyvin. Eilinen perjantai ilta meni mukavasti. Katsoin salkkarit.
Sain eilenä katsottua molemmat tempparit jaksot. Nyt siinä alkaa jo pikkuhiljaa tapahtua. Vihdoinkin. Odotan jo ensi viikon jaksoja.
Nyt varmaan mennään jo sängyn puolelle siinä. Mielenkiinnolla haluan nähdä selviääkö parit temppareissa. Mitä sen kauden lopussa sitten tapahtuu. Ovatko yhdessä vai eroaako. Tänään tulee selviytyjät. Katson sen jakson sitten vasta huomenna kun on aikaa. Onneksi tuolta ruudusta pystyy aina myöhemmin katsomaan noita ohjelmia ja sarjoja.
Eikä maksa mitään. Katson sieltä aika paljon kaikkea. Sinne aina tulee jotain katsottavaa. Olen ajatellut alkaa katsomaan animea pitkästä aikaan. Nyt kun innostusta on. Mulla on monta sarjaa mitkä pitää katsoa. Katsominen ei lopu ihan heti kesken. Netflixiin on tullut muutama anime. Kyllä jotenkin huomaa sen että nyt on paljon energiaa. Varmaan johtuu siitä että nyt on kevät. Nyt on hyvä fiilis päällä ja mä nautin tästä olosta. Olen menossa aamulenkille tuossa myöhemmin vielä. Käyn kävelemässä puolen tunnin lenkin.
Mutta tästä on tulossa hyvä päivä. Nautin auringosta.
Huomenna aijon taas ulkoilla paljon Kun mulla on hyvin aikaa.
Rento päivä on huomenna. Ihanaa kun ei ole kiire!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.