IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kesää kohti. :)

Selaa blogimerkintöjä

Käsi on vähän kipeä rokotuksen jälkeen.Keskiviikko 07.04.2021 07:09

Nyt on saatu koronarokote. Seuraavan koronarokotteen saan sitten heinäkuussa. Käsi on pikkasen kipeä mutta kyllä se menee ohitse.
Ne laittoivat sen piikin vasempaan käteen. Piti istua vielä 15 minuuttia sen piikin jälkeen. Sitten sai lähteä. Muita sivuoireita mulla ei ole onneksi paitsi että pikkasen väsyttää. Se menee varmasti ohitse.
Heräsin vasta puoli seitsemän. Kello soi jo kuudelta mutta en jaksanut nousta ylös. No nyt olen herännyt. Kahvit on juotu taas. Tänään menen taas aamulenkille. Eilenä mä en kerennyt kun oli se rokotus. Mutta nyt on aikaa taas mennä aamulenkille. Olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä.
Mua ei onneksi ahdista ta masenna. Mikä on vaan hyvä. Nautin taas tästä olotilasta. Vielä ennen kun paskaa tulee taas niskaan. Eli harhat ja ahdistus. Nyt mulla ei ole ollut harhoja pitkään aikaan mikä on vaan hyvä. Yhdessä vaiheessa niitä oli jatkuvasti. Silloin kun mä sairastuin niin silloin niitä oli koko ajan ja se oli aika pelottavaa.
Sitten kun sain kunnon lääkityksen niin elämä helpottui aika paljon.
Eli syön leponexia 200mg iltaisin. Aijon syödä lääkkeitä koko loppuelämäni. Sen olen onneksi hyväksynyt. Lääkkeet kuuluu mun elämään. Siitä tulikin mieleen että mun pitää tällä viikolla käydä apteekissa hakemassa lisää leponexia. Alkaa loppua. No mä käyn huomenna tai perjantaina. Onneksi sillä asialla ei ole vielä kiire.
Kerkiän hyvin käymään apteekissa. Maksan kohta vuokran. Rahaa on tullut taas tänään niin hyvin pystyy taas maksamaan laskuja.
Mutta. Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Aijon mennä vielä illallakin lenkille. Tulee sitten käveltyä yhteensä tunti tänään.
Kun käyn nyt aamulla ja illalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys