IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään mun vanhemmat ovat hakemassa mun polkupyörän ja laittavat sen kuntoon. Saan siihen ainakin uudet renkaat. Sitten siihen pyörään pitää ostaa takavalo. Sitten kun mun pyörä on kunnossa. Odotan jo innolla että pääsee sitten ajalemaan sillä. Pääsee nopeasti sillä kauppaan ja terveyskeskukseen. Niin ja voisi mennä vaikka kaverin kanssa yhdessä pyöräilemään. Olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. Maananataista selvitty taas. Tänään mulla on ohjelmassa taas lenkkeilyä, ruoanlaittoa ja menen kaverin luokse kylään. Teen lohikeiton tänään ruoaksi. Yksi mun lempi ruoka. Kun tulen taas aamulenkiltä niin alan tehdä sitä ruokaa.
Tänään näyttää taas paistavan aurinko. Mukavaa. Eilenäkin oli kiva lenkkeillä kun aurinko paistoi illalla. Saa nähdä koska nää ilmat sitten muuttuvat. Nyt pitää vaan nauttia auringosta kun vaan pystyy. Ennen kun kylmenee ja tulee vesisateet. Kohta tulee taas rahaa niin saa laskut maksettua. Jää vielä rahaa onneksi laskujen jälkeen. Pärjää loppukuun.
Tänään pesen pyykkiä. Olisin eilenä pessyt mutta pesukone oli varattu.
Uusi yritys. No tänään pesukone on varmasti vapaa. Pesen vaatteita ja pyyhkeitä. Ylihuomenna sitten taas lakanoita. Kohta otan aamulääkeet ettei unohdu. Katsoin paljon mulla on vielä masennuslääkettä niin sitä pitää taas kohta hakea lisää. Varmaan toukokuussa käyn hakemassa.
Saan sitä aina ison paketin mistä riittää moneksi kuukaudeksi.
Mulla menee aina aamuisin se 10mg. On hyvä lääke. Auttaa paljon.
Onneksi mua ei koskaan ahdista aamulla. Mikä on vaan hyvä.
Yleensä se ahdistus tulee päivällä tai illalla. Silloin jos olen todella väsynyt. Mutta hyvin olen selvinnyt. En ole joutunut siinä tilanteessa joutunut syömään onneksi rauhoittavia. Se ahdistus menee vaan sitten ohi. Nyt mä taas nautin tästä hyvästä olosta kun vaan pystyy.
Ei masenna tai ahdista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.