IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä se ahdistus iski.Tiistai 11.05.2021 06:59

Eilenä oli huono päivä. Mua alkoi ahdistaa siinä vaiheessa kun menin kauppaan verikokeiden jälkeen. Sitten kun pääsin kotiin niin otin sen rauhoittavan. Olo helpottui heti. Loppu päivä meni sitten hyvin. Ei enää ahdistanut. Sain myös onneksi nukuttua viime yönä. Kävin iltalenkillä vielä mikä myös rentoutti. Nyt tämä aamu on lähtenyt mukavasti käyntiin.
Voi olla että tänään se ahdistus saattaa tulla. Jos tulee niin tulee.
Varaudun siihen. Nyt mä taas koitan elää hetken ja päivän kerrallaan. Koitan vaan ajatella että kyllä mä selviän. Nyt on taas vähän huonompi kausi. Mutta tää olisi tullut enemmin tai myöhemmin. Välillä elämä ei aina ole helppoa. Tänään mä teen ruoaksi mifu pastavuokaa mitä en ole ennen tehnyt. Siinä on taas hyvä ruoka. Mulla on aikaa tehdä se. Ei ole mikään kiire. Ajattelin kokeilla jotain uutta. Kiva tehdä sellaisia ruokia mitä ei ole ennen tehnyt. Löysin sen ohjeen netistä. Huomenna teen sitten lohikeittoa. Ylihuomenna taas kanaa ja riisiä. En ole vieläkään käynyt apteekissa. Varmaan tuossa loppuviikosta menen sinne niin saa masennuslääkkeet haettua. Nyt kun on käynyt taas verikokeissa niin saa haettua leponexit. Mun ei vielä tarvitse niitä hakea. Koska kävin apteekissa viime viikolla hakemassa ne. Ne riittävät pariksi viikoksi.
Tänään näköjään paistaa taas aurinko. Ihanaa. Aijon taas ulkoilla paljon tänään. Aamulenkille tottakai taas. Eilenä mä olin aamulla väsynyt niin en silloin jaksanut lähteä aamulenkille. Tänään uusi yritys. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet ettei unohdu. Aamupalaksi syön puuroa. Niin jaksaa lenkkeillä. Pyykkiä pitäisi taas jossain vaiheessa pestä.
Katson jos tänään olisi aikaa. Eilenä mä en jaksanut pestä.
Väsytti liikaa. Mutta onneksi tuo aurinko piristää vähän mun mieltä.
Saa nähdä mitä päivä tuo tullessaan. Toivon että tänään olisi vähän parempi päivä mitä eilenä. Onneksi salkkarit tulee taas niin on jotain katsottavaa. Siinä on taas alkuviikosta tapahtunut vaikka mitä. Innolla odotan taas tämän päivän jaksoa. En eilenä jaksanut katsoa rantabaari jaksoa vaan menin silloin nukkumaan. No katson sen jakson tänään.
Nyt alan kuunnella vähän musiikkia ja alan siivota keittiötä.
Pitää tiskata myös.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.