IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Heräsin taas kuudelta. Aamu lähtenyt hyvin käyntiin. Olo tuntuu ihan hyvältä tällä hetkellä. Mikä on vaan hyvä. Ei ahdista onneksi. Sain eilenä asiat hoidettua. Kävin kaupassa, verikokeissa, sain pyykit pestyä, näin kaveria illalla, kävin lenkillä..nyt on taas ruokaa muutamaksi päiväksi. Tänään mä teen ruoaksi makkarakeiton. Keittopäivä. En ole pitkään aikaan syönyt makkarakeittoa niin ajattelin nyt tehdä. Eilenä tein suikalelihakastiketta ja perunoita. Oli hyvää. Sain eilenä tiedon koska salkkarit alkaa. 23 päivä elokuuta ja siitä on tulossa alkuun extra pitkät jaksot. Yksi jakso kestää puolitoistatuntia. Ihan mahtavaa. Innolla jo odotan. Tulee heti paljon salkkareita kun alkaa. Big brother alkaa 5 päivä syyskuuta. Sitäkin odotan innolla. Tulee joka päivä katsottavaa.
Mä alan katsomaan tanssii tähtien kanssa koska siellä on tanssimassa Kiti Kokkonen, Mikael Gabriel, Sita Salminen..Fanitan noita kaikkia. Pakko nähdä kun Kiti tanssii ja Mikael. Kohta otan aamulääkkeet ja syön aamupalaa. Menen aamulenkille. Sitten kun tulen lenkiltä niin alan tekemään ruokaa. Ihanaa kun mulla ei ole mikään kiire. Saa taas rauhassa tehdä kaikki asiat. Huomenna menen varmaan käymään siellä apteekissa. Pitää hakea karpalokapselit. Rahaa tulee huomenna taas. Sekä loppu viikosta. Kohta pitää maksaa vuokra. Maksan sen aina heti kun rahaa tulee. Huomenna ajattelin jo siivoilla. Sekä pestä lakanat.
Saa kämpän taas kuntoon. Sitten on mukavaa kun on siistiä ja pyykit hoidettu. Odotan jo innolla viikonloppua. Pääsee poikaystävän luokse.
Pitää katsoa jos vaikka käydään perjantaina subwayssa. En ole pitkään aikaan käynyt nyt siellä. Nyt voisi taas mennä. En vaan vielä tiedä että minkä subileivän aijon ottaa. No se selviää sitten. Otan ehkä kanasubin.
Nyt alan siivoilla keittiötä ja tiskata. Onneksi kofeiini taas herätti. Siitä tulikin mieleen että kahvia pitää ostaa kohta lisää. Käyn lidlissä ostamassa. Sieltä saa halpaa kahvia mikä on mun mielestä ihan hyvää.
Pääasia että siinä on kofeiinia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.