IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ensi viikolla alkaa tempparit.Lauantai 20.11.2021 06:17

Eilenä oli ihanaa nukkua kunnon päikkärit. Nukuin aika pitkään tuonne iltapäivään saakka. Sitten kun heräsin niin katsoin hetken big brotheria ja kävin vielä lenkillä illalla. Oli kivaa kävellä pimeässä ja katsella samalla hienoja jouluvaloja. Tuli vähän joulufiilis. Menin illalla eilenä ajoissa nukkumaan ja nukahdin heti. Heräsin tänään tuossa puoli kuudelta. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä. Nyt olen ihan hereillä koska join äsken kupin kahvia. Otan hetken päästä aamulääkkeet. Olen sen verran big brotherissa mukana että sain tänään kuulla että Samir lähti talosta. Tykkäsin Samirista mutta ei ollut mun voittaja suosikki. Jännäksi menee. Kohta selviää että kuka voittaa. Enää viikko tulee big brotheria sitten se loppuu. Toivon kovasti että ensi vuonna tulee uusi kausi big brotheria.
Niin hyvää viihdettä. Ensi viikolla alkaa tempparit ja siitä olen innoissani.
Innolla haluan nähdä millaisia pariskuntia sinne menee, mitä bileissä tapahtuu, iltanuotiot..vaikka mitä. Katsoo kenen parisuhde sitten kestää loppuun saakka. Varmasti siellä itketään. Aijon ensi kuussa alkaa ostelemaan joululahjoja kavereille. Jotain pientä jokaiselle. Niin tulee hyvä mieli kun antaa toiselle lahjan. Sen mä tiedän että poikaystävältä mä saan ihan varmasti suklaata. Sekä parilta muulta kaverilta. No se piristää mun mieltä kun sitä suklaata on sitten paljon. Syö niitä pikkuhiljaa.
Tänään taas aamulla lenkille. Pitäisi olla hyvä sää ja katson tuossa iltapäivällä jos jaksan mennä sinne liikuntapuistoon. Onneksi se ei ole kaukana kävelymatkan päässä täältä. Uskon että tästä on tulossa taas mukava päivä. Nyt on hyvin aikaa katsoa kaikki bb jaksot mitä en ole vielä kerennyt katsoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.