IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Huomenna vanhempien luokse viettämään joulua. Tänään pitää siivota kämppä ennen lähtöä. Pesin jo eilenä pyykkiä lakanat ja vaatteet. Alan kohta siivoilemaan kirjoitan eka blogin. Olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. Todella hyvä että olen kunnossa taas jouluna. Pelkäsin että olen huonomassa kunnossa. Tänään pitää maksaa kuun loput laskut. Rahaa on tullut taas. Maksan ne tässä heti aamusta sitten niitä ei tarvitse miettiä.
Heräsin jo tuossa viiden jälkeen. Hyvin nukuin viime yön. Aamukahvit on juotu taas. Onneksi kun saa kofeiinia niin se herättää. Lenkkeilin eilenä paljon. Kävin päivällä lenkillä ja sitten vielä illalla tein toisen lenkin. Tuli taas paljon askelia. Tänään aijon lenkkeillä myös. Saa päivän hyvin kulumaan. Pitää alkaa pikkuhiljaa pakkailemaan kamoja mitä otan jouluksi mukaan. Koitan olla ottamatta koko mun vaatekaappia mukaan. Aina kun lähden viikonlopuksi jonnekkin niin otan aina liikaa vaatteita. Nyt koitan ottaa järkevän määrän vaatteita. No sen tiedän mitä pistän jouluna päälle. Laitan mun yhden mustan neuleen, punaisen joulu t-paidan ja legginsit. Rennot vaatteet mutta jouluiset. En ole avannut vielä parhaan kaverin lahjaa minkä sain. Aavaan sen vasta joulun jälkeen. Sitten kun tulee takaisin. On taas jotain mitä odottaa. Näen pitkästä aikaan jouluna myös poikaystävän. Ei olla nyt nähty koska tässä on ollut vähän kaikenlaista. On ollut koronaa ja muuta. Näemme lauantaina. Menen silloin yhdeksi yöksi sen luokse. Odotan jo kovasti että näemme. Pääsee antamaan joululahjan. Ostin poikaystävälle ison paketin fazerin minttusuklaata.
Se on yksi sen lempi suklaa. Mä saan ihan varmasti siltä myös suklaata.
Mutta nyt otan aamulääkkeet ja alan siivota. Voisi samalla kuunnella vähän joulumusiikkia. Joulu fiilis nyt vaan päälle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.