IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Medipam on hyvä lääke.Sunnuntai 06.02.2022 06:25

Sunnuntai. Viikonloppu kohta taas vietetty. Olen aika hyvin saanut taas levättyä jaksaa hyvällä fiiliksellä aloittaa uusi viikko. Unohdin kokonaan sen että mun piti hakea sitä leponexia tällä viikolla. Menen huomenna hakemaan sitä lääkettä samalla kun menen kauppaan. Ajattelin tehdä ensi viikolla ruoaksi makkarakeittoa ja mifukastiketta. Ne on mun lempi ruokia.
Huomenna aamulla olen menossa kauppaan silloin on hyvin aikaa käydä.
Tarkistin mun lääkkeitä niin leponexia pitää hakea lisää ja huomasin että kohta pitää varmaan hakea myös noita rauhoittavia. Mulla menee Medipam nimistä rauhoittavaa lääkettä. 5mg on annostus. Pakko sanoa että on vahva lääke ja se auttaa juuri hyvin ahdistukseen ja harhoihin.
Nyt en ole joutunut syömään sitä viime päivinä. Viime päivät ovat menneet onneksi hyvin. Eilinen putous jakso oli hauska. Mä ja kaveri vaan naurettiin kun katsottiin sitä. Uskon että siitä tulee hyvä kausi. Katsoin eilenä taas kotikatua ja syke sarjaa. Nyt olen viidennellä kaudella syke sarjassa. On todella hyvä samoin kotikatu. Jatkan tänään niiden katsomista. Saa päivän hyvin kulumaan. Tänään taas tottakai lenkkeilyä. Aamulenkki ja iltapäivällä toinen. Ensi viikolla pääsee varmasti sitten salille. Pitää kaivaa salivaatteet esiin. Sählyryhmä alkaa myös varmasti ensi viikolla. Aloitan innolla kaikki liikunnat. Liikunta tekee ainakin mulle todella hyvää. Oli se sitten lenkkeilyä tai salilla käymistä. Kroppa pysyy hyvässä kunnossa kun vaan liikkuu. Mulla on todella hyvä kunto. Se on kehittynyt vuosien aikana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.