IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Antibiootit ovat alkaneet vaikuttamaan enää ei kirvele.
Olen juonut todella paljon vettä ja se on vaan hyvä juoda kun on muutenkin kuuma. Pakko sanoa että nuo antibiootit on pistänyt väsyttämään. En ole mennyt lenkille koska on niin kuuma ja lääkekuuri päällä. Eikä se tee kropalle hyvää että lähtee helteellä lenkille jos on kipeä. Kävin eilenä huvikseen tokmannilla ja mä löysin sieltä kivat shortsit mitkä maksoi vaan 10 euroa. Ne oli alennuksessa löysin kokoa M. Sitten ostin mehukivennäisvettä yhden pullon minkä mä join sitten heti. Maku oli sitruuna se on yksi mun lempi juoma mitä tulee juotua kesällä. Olo on hyvä tällä hetkellä onneksi mua ei ole alkanut yhtään ahdistaa nyt kun olen kipeä. On vaan väsynyt olo mutta mielummin se kun ahdistus. Tänään aijon nukkua pitkät päikkärit
sekä jatkan netflixin katsomista. Olen jäänyt koukkuun siihen Good doctor sarjaan se on vaan niin mielenkiintoinen. Olen kerennyt katsomaan sitä 5 jaksoa ekaa kautta. Sitä on kolme kautta netflixissä. Toivon että siitä sarjasta tulee lisää kausia. Luin että uusi temptation island suomi kausi tulee syksyllä. Nyt siinä on vähän vanhempia pariskuntia. Pakko katsoa koska mä olen tempparit fani. Se on varmasti erilainen kausi kun aiemmat kaudet. Ihanaa kun ei ole mikään kiire. Voi vaan olla nyt aijon levätä ja parantua niin olen sitten taas hyvässä kunnossa. Kohta voisi ottaa antbiootin. Pitää vaan syödä ennen sitä koska sitä ei saa ottaa tyhjään vatsaan. Syön puuroa aamupalaksi.
Otan samalla aamulääkkeet. Aamukahvit juotu ja ajattelin kuunnella hyvää musiikkia niin tää päivä lähtee mukavasti käyntiin. Tästä tulee hyvä päivä koska on perjantai!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.