IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Innolla salille treenaamaan :)Maanantai 25.03.2024 04:43

Pääsiäinen tällä viikolla ja olen menossa pitkästä aikaan poikaystävän luokse ellen tule kipeäksi. Toivon että tulee hyvä viikko olo tuntuu todella hyvältä koska sain levättyä koko viikonlopun eilenäkin nukuin vaan päikkäreitä ja tein melkein tunnin lenkin aurinko paistoi aika kivasti niin piristi mieltä. Heräsin tänä aamuna vähän ennen neljää eli ennen herätyskelloa mä olen melkein nyt joka yö herännyt silleen en tiedä mistä johtuu no aloin vaan keittämään kahvia. Jaan viikonlääkkeet dosettiin leponexit riittävät hyvin tälle viikolle ja masennuslääkkeet taas pariksi kuukaudeksi. Karpalokapseleita pitää vaan hakea tällä viikolla käyn huomenna hakemassa työpäivän jälkeen ja pitää samalla käydä kaupassa koska mulla alkaa vihreä tee loppumaan niin pitää ostaa sitäkin lisää.
Tänään salitreenit illalla nyt jaksaa tehdä kovat treenit tekee todella hyvää olen valinnut jo treenivaatteet valmiiksi haluan jossain vaiheessa taas shoppailla uusia treenivaatteita jos löydän kivoja. Haluasin joku kerta mennä kärkkäiselle shoppailemaan pitkästä aikaan. Siellä myydään todella kivoja vaatteita sekä siellä on semmoinen koruosasto. Poikaystävän kanssa voitaisiin mennä sitten kärkkäiselle sillä on auto. Taas alan pesemään pyykkiä tällä kertaa kaikki mun pyyhkeet mitä tulee tehtyä harvoin. Pikaohjelmalla pesen ne niin saa nopeammin hoidettua.
Tänään näen kaveria taas iltapäivällä olen menossa sen luokse kylään nähtiin viimeksi perjantaina. Ollaan naapureita ei asuta kaukana toisistamme ja näemme melkein joka päivä sekä ollaan molemmat samassa paikassa töissä. Olemme tunteneet 15 vuotta se on pitkä aika. Yksi mun parhaista kavereista meillä on paljon huumoria kun me jutellaan ja nauretaan ihan parasta. Aika levottomat jutut aina välillä.
Otan aamulääkkeet ja vien pyykit sekä katson mitä puen tänään päälle? Olen jo valinnut huomiset vaatteet töihin laitan mun uuden Adidas hupparin ainakin sekä sen kanssa legginsit.
Hyvät musat kohta soimaan tästä tulee varmasti ihan kiva päivä. Olen innoissani salitreeneistä isoilla painoilla vaan treenaan ja teen paljon kyykkyjä kroppa tykkää ja pysyy hyvässä kunnossa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.