IRC-Galleria

Milg

Milg

matkasportti käy töissä ja tanssii

Viimeinen kesälomaviikko...Tiistai 05.08.2008 23:12

... Ja mulla on 76 tuntia töitä. Mut jotenkin on yllättävän hyvä fiilis. Oltiin työporukalla Helsingin edustalla hieman risteilemässä ja sittemmin yössä juhlimassa. Oli ihanaa välillä olla ihan toisissa ympyröissä ja maisemissa. Eikä ollut yhtään hullummat maisemat ;) Oltiin kahdella keikallakin, toinen oli Poets of the fall ja toista kukaan ei muista. Joku tosi kuuluisa ranskalainen pop-laulajatar =) Mulla on ollut samaan aikaan lievää morkkista ja toisaalta valtavan hauskaa itseni kustannuksella koko viikon, kun tuli oltua hieman humalassa tuolla reissulla. Mulla oli tosi nätit kengät, joissa tosin ei ollut yhtään pitoa, joten kompuroin koko illan ja lopulta heitin selälleni Luxin tanssilattialla! Toivottavasti joku muukin on siis saanut nauraa.

Pääsin eilen aamulla töistä klo 8, ja jäin työpaikalle nukkumaan melkein 5 tunniksi, kun en väsymykseltäni uskaltautunut auton rattiin. Käytiin iltapäivällä Kirsin kanssa kävelemässä ja sitten illaksi porukoiden sekä Niinan ja Teron kanssa mökille... Jaakko oli kyllä käynyt jo heittämässä sen kylmän kiven järveen, mut pakko se on aina järveen päästä. Mökiltä heräilin tänään klo 11 kauniiseen ja tosi tuuliseen aamuun; kaikki muut olivat jo lähteneet töihin. Luin rauhassa Trendin aamupalaksi.

Ehdin ihan valtavasti ennen töihin lähtöä: Kävin juokseen 5 km Hocicon ja In Flamesin kanssa, jonka jälkeen olin ihan poikki (kai nyt kun se oli 5. lenkki viimeisen 3 kk:n aikana). Pistin vaihteeksi meikkiä ja lähdin kylille ostaan siskolle synttärilahjaa ja vaihtaan kuulumisia coffariin Migiz_:ksen kanssa. Työvuoro on alkanut rauhallisesti, onneksi. Täällä lusin vielä seuraavan 36 tuntia. Onneksi välissä on 8 tuntia taukoa, niin voi nukkua.

Sain tänään kauniin kortin Thaivaasta ja siitä tuli valtavan hyvä mieli =)


Mitäs sisko tykkäät synttärilahjasta?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.