IRC-Galleria

MinDe84

MinDe84

odottaa niin, että pikkuneiti saisi terveen paperit ja pääsisi kotiin sairaalasta!!

JoulukuulumisiaTorstai 27.12.2007 00:24

Aatto vietettiin Mouhijärvellä siskon uudella omakotitalolla koko perheen voimin. Eli siis; isä, äiti, minä, Jarski, Niina, Jaana ja Lauri & Annika.
Pelkäsin, että joulu menee vallan pilalle, kun ei Hämeenkyrössä ollutkaan joulukirkkoa (tulee kerran vuodessa sielläkin käytyä), mutta hautausmaareissu melko hyvin korvasi senkin. Saunottiin ja syötiin taas pidemmän kaavan mukaan. Joulupukki vieraili ja toi valtavan kasan paketteja! Enpä olisi uskonut, että niin kiltti olin ollut! Kännykkä, Kotikatu dvd-boksi, sukkia, Iskelmä-peli, Pop toivelaulukirja, pussilakanasetti, Koiramäen vieraskirja jne jne. Lisäksi joukossa oli, yllätys yllätys melko paljon vauvantavaraa. =) Yöllä käytiin vielä uudelleen nauttimassa saunan lämmöstä.

Joulupäivä aloitettiin, kuinkas muuuten, syömällä. Päivällä ajettiin Harjavaltaan ja käytiin Hiirulassa joulukahveilla. Pukki oli "unohtanut" meille sinnekin muutaman paketin! Ilta vietettiin rauhallisesti kaksin kotona (vähän viime vuodesta poiketen) pelaten uusia lautapelejä, juoden glögiä ja saunomalla.

Tapaninpäivänä ajettiin takaisin Vammalaan syömään. Pakko myöntää, että pääsin (TAAS) helpolla jouluruokien valmistuksessa... mutta minkäs sille voi, että äidin sapuskat vaan on parhaat. =D Jarski ajeli tänään takaisin Valtoihin, mutta ite jäin vielä Vammalaan, koska huomenna on pitkästä aikaa töitä. Illalla sitten taas takaisin Valtoihin. Uutena Vuotena taas takaisin "Heinoon täysihoitolaan".

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.