IRC-Galleria

MinDe84

MinDe84

odottaa niin, että pikkuneiti saisi terveen paperit ja pääsisi kotiin sairaalasta!!

Kesäpäivän kuulumisetPerjantai 25.07.2008 18:02

"Pikkumies" on nyt 3kk neuvolan mittausten mukaan 64,7cm ja 6630g. Ei siis mikään kääpiö tosiaankaan! :) Kuulemma sopusuhtainen, jäntevä ja seurallinen poika.

Mulla oli aamulla radiohaastattelu, kaiken lisäksi vielä suoralähetys. Hiemanhan tuo jännitti, mutta olis se voinu huonomminkin mennä. Oikeastaan olin ihan tyytyväinen, paremmin ainakin kuin aikaisemmat! :)

Aamupäivällä käytiin Kimin kans Huittisissa hieronnassa ja hetki sitten oltiin vaunuilemassa. Oli pakko pysähtyä rannassa puiden varjoon ja nostaa poika hetkeksi aikaa ylös vaunuista vaippapeppuna vilvoittelemaan. Kimi tykkäs niin paljon katsella maisemia ja nauttia kesäpäivästä, ettei olis enää loppumatkasta vaunuissa halunnut ollenkaan olla! Täytyy kyllä kohta saada hommattua se kantoliina.

Tapsan Tahti suunnitelmat on sen verran muuttuneet, että koska alueelle ei saa mennä lasten kanssa, eikä Voltille keksitty hoitopaikkaa, jää isi poikien kanssa kotiin. Äidin on nyt sitten "pakko uhrautua" ja lähteä parhaan kaverinsa kanssa sinne kaksin yöksi.. voi voi. :) Ensimmäinen vapaailta pitkäääään aikaan! Biisitkin oon viimein valinnut: Kuka saa sut nyt (A.Eriksson) ja Aamukuuteen (Jenna), varakappaleena Toivon sulle (A.Mattila). Eilen tuli ostettua uusi mekko (kiitos kuuluu Jarskille!), joten enää ei ole pukeutumisongelmiakaan. Joten, kaikki valmiina Tahteja varten!!

Jarskin pitäs tulla kohta kotiin ja sitten lähdetään koko perheen voimin piknikille tohon jokirantaan. Laitetaan viltti varjoon, niin Kimikin pääsee köllöttelemään ja Voltti saa kahlata veneenlaskurannassa. Eväät tietenkin mukaan. "MIKÄ KESÄ!!"


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.