IRC-Galleria

MinDe84

MinDe84

odottaa niin, että pikkuneiti saisi terveen paperit ja pääsisi kotiin sairaalasta!!

Kimin fysioterapiaTiistai 13.01.2009 14:30

Oltiin tänään Kimin kanssa Porissa fysioterapiassa, jonne sai 8kk lääkärineuvolasta lähetteen, kun ei vielä kontannut/ryöminyt eikä varannut koko jalkapohjalle.
Kyljeltä toiselle poika kääntyilee vauhdikkaasti ja pyörii lattialla napansa ympäri 360astetta. Peppua ja ylävartaloa nostaa vuorotellen, mutta konttausasentoon ei vielä ole itse mennyt. Fysioterapeutti jumppaili Kimin kanssa eikä ollut ollenkaan huolissaan. Mitään lihaskireyttä tms. ei havainnut, luultavasti vaan ihan kaikki lihakset eivät vielä ole tarpeeksi voimistuneet tai sitten poikaa ei vain ole niin kiinnostanut liikkuminen. Eikä meidän Kimi kuulemma ole liian suuri: painosta huolimatta ihan sopusuhtainen, kun on niin pitkäkin!
Kimi oli kovin innoissaan, kun terapeutilla oli paljon uusia leluja! Erityise mielissään poika oli, kun pääsi jumppapallon päällä keikkumaan. Saatiin neuvoja ja ohjeita, miten voi koittaa tukea motoriikan kehittymistä. Nyt sitten koitetaan päivittäin tehdä pikkuisen harjoituksia ja kuukauden päästä mennään kontrollikäynnille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.