IRC-Galleria

MinDe84

MinDe84

odottaa niin, että pikkuneiti saisi terveen paperit ja pääsisi kotiin sairaalasta!!

Perjantai kolmastoistapäivä...Lauantai 14.01.2006 01:43

Enpä huomannu kummemmin, et tänään ois ollu jotenki normaalia huonompi päivä.

Nukuin viimeyönä univelat pois, oikein 13h, ihanaa!! Edellisyönä luettiin Hannan kans kouluhommia yhdessä kahteen asti, kuten myös sitä edellisenä yönä. Sen siitä saa, kun ei koskaan tee mitään ajoissa...

Ajoin kahdeks Vammalaan. Olisin ollu perillä aikasemminki, mikäli ens ois Kokemäen ja Huittisen puolivälis huomannu unohtaneeni "musapömpelin"kotiin... Eli, takas K-mäelle ja sit Vammalaan.

Lauleskelin koko päivän, kun harjottelin huomista varten lauluja. Herkempää "kaliperia" vaihteeksi... pakko myöntää, että kuuntelijoiden lisäksi herkistyin vähän itekin.

Että oli ihanaa käydä pitkästä aikaa saunassa!!! En oo UV-aaton jälkeen päässytkään käymään. Ihanat tervan ja kaljan tuoksuiset löylyt! On muuten hassua, että inhoan kaljaa, mutta sen mallastuoksu on yksi ihanimpia tuoksuja, mitä tiedän! =)

No, jospa tällä kertaa jätän tämän tähän, kun ei kerran mitään järkevää tunnu syntyvän. Huomenna hautajaisiin ja sunnuntaina treenaan tangoja Tampereelle studiolle. Maanantaina alkaakin harjoittelu... just kun edellisestä pääsi eroon. =/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.