IRC-Galleria

Mirrorball

Mirrorball

sano mua pormestariks
Nyt vittu meni hermot. Mikä vittu suomalaisia oikeen jumalauta vaivaa. Saatana ollaa nii vitun masentuneita ja saatana sitte vittu ammutaa jokaista vastaantulijaa. Ei jumalauta vitun mulkut saatana tollane oo mistää kotosi. Vittu joo suomi on selkee asevaltio. Helvetti jos on nii saatanan paha olla nii vittu menis metsästää jotaa vitun hirviä eikä saatana ihmisiä! Onko hiukanhsgiudctsuzmgeicft gijö SAATANA! Ei vittu tällästä jaksa kattella! Siis suomalaiset vois ihan yleisesti vaikka haistaa vitun. Mikä vittu on nii saatanan vialla että yhyy vittu on nii saatanan paha olla. Tai mikä vittu on nii et vittu jokatoine meistä oikeesti kuuluis vittu mielisairaalaan.
Imekää vaikka kaikki saatana kyrpää mut ei helvetti oikeesti. Ei vaa pysyty ymmärtää mikä saatana tätä maata vaivaa. Ok joo blaablaa ei oo mitää verrattuna johonki helvetin terroristiitsemurhapommiiskumaihin. Joo tuu vittu kertoo. Älä.
Ja sekin että ne ampujat pääsee vitun vähällä! Kuolema on niille liian helppo rangaistus. Tosin se ei ees oo mikäään rangaistus koska se on itte aiheutettu. Tollasten kyrvänimiöitten kuuluis saada senmaailmaluokan kidutus, mistä edes Hitler ei tienny. Zyklon-b med kaasukammio kalpenis sellasten kidutuskeinojen rinnalla, mitkä tollaset itsekkäät sgueihyahbazjk ansaitsis.
Jos on paha olla nii vittu mee, siitä vaa, vittu vedä ittes hirtee, mutta tarviiko vittu toisilta ottaa kaikki pois.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.