IRC-Galleria

Mirrorball

Mirrorball

sano mua pormestariks
Lauantai oli tosi mahtava päivä; kaikki ketutti ja tajusin että mä oikeesti, siis oikeesti vihaan lapsia sydämmeni pohjasta. (yks Max on eri asia). Kyl mä raskaana haluisin olla ja näin, mut sit jos synnyttäisinkin sen käävän, nii roskiin mä sen heittäisin.
Siitä tulikin mieleeni mun upee skidejen laihdutus keksintö; jos skidi on liian fät, like I am, nii arjessa laihdutus käy kätsysti, kun lähtee shoppaileen, heittää skidin vaa jätesäkkiin ja jos haluu, nii leikkaa siihen päänaukon. Mut tollee, kun se jätesäkkihän ei hengitä, nii se äälä laihtuu siin samalla kun raahaa sitä mukanaan kaupungilla. Ja mun toinen makee keksintö lasten varalle on se, että jos ne poraa, nii pistää roudarinteippiä suun eteen,, ja jos se on yhtä kielinero kun minä (siis saa sen teipin pois suunsa edestä ilman käsiä) niin sitten vaan omena suuhun. Todella kätevää. Näin lapsia kasvatetaan.
Joo eilen siis oli Hanoi fuckin´Rocksin keikka Mansessa. Oli kyllä ihan helvetin nastaa. Ja ihan saatanan kuuma. Oli vittuku ois ollu vaatteet päällä sata-asteisessa saunassa. Kuumuus johtu lavalla olleiden kuumien miesten läsnäolosta.
Ja eilisestä kotimatkasta. Lapsi on terve kun se leikkii (mutta sairas jos ei osaa lopettaa). Mä ja mun mieheni (Emma) mentiin dösässä vesisotaa. Jonka jälkeen mulle tuli pirun oksettava olo ja tollee. Kaivoin mun repusta muovipussin, et jos laattaisin, nii en sotkis linkkuu ja sais vitunmoista laskua. Loppujen lopuks en oksetanu. Hyvä niin. Ja sit aamulla heräsin kun ulkona oli ukkonen, tai ei täällä ukkostanu. Jyrisi ja salamoi. Kunnon ukkonen on kun koko pleissi tärisee ja järisee ja kuuluu RÄTÄTÄTÄTTÄTÄPAMPAMPAMPUMPUMTÄKÄTÄKÄTÄKÄ.. ja tollee. Semmone hevi meininki. Ja mulla oli paaaha olo ja polla ihan saatanan kipee. Ja on edelleen. Se tosin parani huomattavasti kun laulettiin musan tunnilla Nylon Beatin Viimeinen-biisiä. Only God knows why.
Yäk, mun ei kandeis kattella kalentereita. Huomenna on Iinan nimipäivä. Häm.. Hyvää huomista nimpparii vaan Iina, R.I.P. See ya!
Tuli muuten tosi weird fiilis, ei tohon Iinaan liittyen, vaan Desyreen. Cool, no mä oon hiukkasen sekasin. Så..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.