IRC-Galleria

Mirrorball

Mirrorball

sano mua pormestariks

Friday night. Perjantai 27.01.2006 19:02

Darkness. Cool, vielä 45 päivää (ottaen huomioon mun laskutaidon) The Darknessin keikkaan. Wohoo. Siellä täytyykin loikkia kunnolla ympäriinsä. Vähän niinku Mötleyn keikalla, mut nyt paljon kovempaa (olin sillon dead, siis kuumeessa). Naminami. Mutta sitä ennen, sunnustaina Tampereen Klubille. Siellä esiintyy .. muistaakseni, Strawels (vai mikä olikaan..), White Flame ja Essentia, ja kai joku muukin, mutta en muista mikä. Varmaan Antti Tuisku. Ja sit maanastaina katkinaisena (jälleen) kouluun.
Hvor fedt. Vai mitens se meni. Aivan sama.
Ja huomenna pilkkimään. Järvelle. Se on mun harrastus nro. 1. Se on ihan mukavaa, istua laatikon päällä monta tuntia suomen arktisen ihanassa järvi-ilmastossa ja heilutella onkee. Mä siis pilkin semmosella mato-ongella. Mitäs sitä suotta semmosella nysällä. Mutta pillkiminen olis ehkä tylsää yksin, joten parahain kaverini lähtee mukaan. Odotan jo innolla että saan lävistellä viattomia pikku matosia. Sääliks niitä käy. Mutta täytyyhän mun elantoni ansaita.
Kärsin tällä hetkellä simpuran moisesta päänsärystä.
Tänään vois mennä ajoissa nukkuun. Katon vähään telkkarii ja sit , rauha. Ja sit nauran paskasesti kaikenmaailman dorkille jotka menee vähän ryyppään. "viTtuKu OoN 10-W ja vItTu kU JoIn YhEn SiIdErIn jA OlIN IhAN Et DaA JA ViTtUku SiT MÄ eN mUiSta MitÄ sEn jälKeeN tApaHtU, vIttU KU fIlMi KaTkEs" Terve menoo kymmenen vuotiaat ja viiskymppiset. Iällä ei väliä, nauran silti. Minä, olen kunnon kansalainen, ja pysyn kotona, ja juon maitoa. Vaikka jotkut saattaakin ajatella niin että "Njaa, homehtukoot toi kotonaan vaan .." Nii, minäpä sanon että; minähän homehdun miten homehdun. Enpä ainakaan oo niin aivovajaa, että en osaa pitää hauskaa ilman myrkkyä. Joo, okei, mä tunnustan, käytän Zyklon -B:tä, sillontällön. (Jos joku ei tiiä mitä se on, niin selvennyksen vuoks; sitä Hitler käytti juutalaisia vastaan).
No, eiköhän tässä tällä erää. Ens kerralla haukun ryyppääjiä lisää ja sitten ehkä siirryn .. röökin polttajiin. Nero suunnitelma. Fedt.
Shit, muumit tulee telkkarista, bye bye kusipäät ja sit muut kivat.


-Minä, joka on tota mieltä, sanoo muut mitä sanoo.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.