IRC-Galleria

Mirrorball

Mirrorball

sano mua pormestariks
Mitähä sitä eilisestä sanois.. Redcat kyl veti hyvän keikan, täytyy sanoo. Ei siitä oikeen muuta, diggasin tosi paljon ^^ ja olin/olen onnellinen. Livepornoo.. :P Juu, mitäpä sitä sen enempää mutisemaan ja tutisemaan; vitun hyvä show, ne osaa hommansa, kuulostaa ja näyttää TODELLA hyvältä. Piste.
Hmm, no nää sit jäi ilmeisesti johonkin mun alitajuntaan tms, koska näin heistä unta. Joka on silleen paska homma että voin sekottaa todellisuuden ja unen, vaikka en kyllä tästä unesta muista yhtään mitään, paitsi namusetä jutun (<- eikä siitä enempää).
Sitä mä vaan vähän mietin, että mikä ihme siinä on, että mä en IKINÄ onnistu noissa idoli-fani kuvissa.. No, onnistunko sitten missään kuvissa toisaalta.. Mutta aina pitää sensuroida pää. Jo on. Nåjaa.
^^ Kiitos kissimirrit :)


Ja hieman asiasta poiketen, viimeyönä mä heräsin neljän-viiden välillä; mun käsiin sattu aivan helvetisti. Siis koko käsivarsiin ja en yhtään tienny mitä vittuu tapahtuu. Aivan sietämätön kipu, lähinnä luitten ympärillä. Kelailin tuskissani siinä että nytkö mä sitten halvaannun. Etin pimeessä (en tahtonu laittaa valoo päälle kun siitä sokaistuu) jotain lääkkeitä ja vetäsin ne naamaani, ja vettä perään- josta puolet meni sängylle. Liikuttelin käsiäni parhaani mukaan ja aloin miettiin mistä tää voi johtua. Sen tiesin varmaks, että se ei johtunu siitä että keikalla taputin ( vain vähän). Tulin siihen lopputulokseen, että se kipu johtu siitä että olin ottanu kameralla kuvia (ittestäni)myöhemmin illalla, keikan jälkeen. Kyllä- siinä tulee painettua nappia yhtäjaksoisesti välillä pitkiäkin aikoja. Sitä mä tosin en tiedä että miten vitussa se nyt ihan koko käsivarteen vaikutti, mutta jaa. Siinä pohtiessani lääke alko vaikuttaan ja nukahdin. Nytte kädet on ihan suht kondiksessa.. :S
Ja mun varvas on edelleen teipattuna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.