IRC-Galleria

Misantrella

Misantrella

Without love, breath is just a clock ticking. ♥

Holy Hell O__OKeskiviikko 29.07.2009 21:24

Olipa kerran maaginen kesäinen/alkusyksyinen päivä, kun pikku-Suvi oli päässyt käymään Assjoella ja kolusi Anttilan musiikkiosaston singlehyllyä. Sattuipa sieltä sitten löytämään mielenkiintoisen lätyn, nappasi sen tassuihinsa ja tallusti kassalle.

Tuo lätty oli UnOpened-single, ja tapahtumasta on kymmenisen vuotta. Biisit kolahti kovaa, ja levykin tuli ilmestyttyään kuunneltua kaverin kanssa useaan otteeseen, lähdettiin jopa keikalle, kun tilaisuus tarjoutui.

Sen jälkeen levykokoelma on vain kasvanut, ja keikkoja on tullut kerättyä ihan kiitettävästi ikuisen rahapulani huomioon ottaen. Nimmareista puuttui 2/5, Liimataisen vaihduttua Viljaseen tuo vaihtui kolmeen puuttuvaan raapustukseen. Kuvamateriaalia löytyy vain katsojan asemasta, sillä ostin ensimmäisen kamerani vasta jouluksi 2004.

Sonata on "kulkenut mukana" hyvinä ja huonoina aikoina, ja jokainen uusi tuotos aiheuttaa malttamatonta odotusta ja perhosia masussa.

Nyt olen pitkästä aikaa (viimeksi Rockperryssä 2007) lähdössä poikia taasen katsomaan, ekaa kertaa Kemiin 8.8.2009, ja uusi levy sekä single on tilattu ennakkoon. Sama jännitys päällä, on ihanaa miten jotkut asiat ei muutu, vaikka vuodet vieriikin. ^^


Niin...jos ei vieläkään auennut, niin tajusin tässä äsken, että tämä vuosi on siis kymmenes meikän Sonata Arctica-fanitusta. O__O

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.