IRC-Galleria

Misantrella

Misantrella

Without love, breath is just a clock ticking. ♥

Blogi

« Uudemmat -

Kyaa!Tiistai 05.04.2011 18:55

Uskalsin tehdä itse reiän oikeaan korvaani. Huh, sattuu vähemmän ku korvikset yleensä.

"Sry, random"Maanantai 04.10.2010 23:21

Voisko joku nyt oikeasti järkevästi selittää tän 'sorry random' -ilmiön? Kuka helvetin ihqteinipillu tänkin on aloittanut, ei ollut moista ilmiötä vielä tänne liittyessäni. Ja minkä helvetin takia sitä tuntemattomille kommentointia pitää anteeksi pyytää, olisitko sinä täällä vain ollaksesi olemassa jo tutuille ihmisille? Kavereihin voi pitää yhteyttä myös oikeassa elämässä ja Gallerian ulkopuolellakin! Toisilla kun on se paljon kehuttu elämä. Minua ei vittujakaan kiinnosta tunnetko sinä minua, ei sitä tarvitse anteeksi pyytää. Pyydätkö kaupankassallakin tuntemattomilti anteeksi olemassaoloasi?

En vaan tajua.

*sniff*Perjantai 11.06.2010 23:16

Äiti ilmoitti, että Suvin pieni Harumurupallero nukkui pois eilen. Nyt on suru. ='(

Rakas nakkimummeli, tulee ikävä sinun ihanaa pöhköä persoonallisuuttasi...='(

Pohdintoja...Keskiviikko 05.05.2010 01:02

Ihmiset on nykyään ihan järkyttävän täynnä itseään, kun omaa pärstäänsä voi tunkea netin jokaikiseen sosiaaliseen saittiin ja saada ihkutuksia ventovierailta tunnistamattomaksi shopatuista kuvistaan. Jotkut nyt vaan on oikeasti kauniimpia kun toiset ei, onko kivaa osallistua nuorten syömishäiriöiden ja masennuksen kehitykseen? En tiedä johtuuko tää vain vanhenemisesta, vai onko oikeasti netin syytä, että elämä oli niin paljon yksinkertaisempaa ennen...-__-

Ink (2009)Lauantai 10.04.2010 19:24

Jos aiot vaivautua katsomaan tänä vuonna vain yhden leffan, sen on parasta olla viime vuonna valmistunut Ink. Suurista leffamoguleista riippumattomana toteutettu sci-fi fantasia Ink on kaunein ja ajatuksia herättävin leffa, minkä olen nähnyt sitten...no, ehkä koskaan.

Ink kertoo tarinan pienestä tytöstä ja tämän isästä, joka on hukannut itsensä työhön. Elokuvan visualisointi on todella upeaa, musiikki kaunista, ja tarina todella huolella toteutettu.

Elokuva kestää 107 minuuttia. Not a bad way to spend your time, eh?
Minun pikku mummomussukka! <3
Nuf

Dear Santa,Torstai 24.12.2009 01:38

I found tons of new DVDs I want...
  • Teachers [Opettajat] -sarjan koko tuotanto yhdessä boksissa
  • Queer as Folk [Älä kerro äidille] -sarjan koko (_britti_)tuotanto yhdessä boksissa
  • My so-called life [Niin sanottu elämäni] -sarjan koko tuotanto yhdessä boksissa
  • Studio 60 on the Sunset Strip -sarjan koko tuotanto yhdessä boksissa
  • Battlestar Galactica -sarjan koko tuotanto yhdessä mahtiboksissa, jossa tulee mukana cylon-figuuri (Anttilassa oli tämmöinen, I fell in love)

Olen ollut tosi kiltti (yeah, just laugh, we both know I'm just pretending..), saisinko nämä?

~Lady Cupcake~

Holy Hell O__OKeskiviikko 29.07.2009 21:24

Olipa kerran maaginen kesäinen/alkusyksyinen päivä, kun pikku-Suvi oli päässyt käymään Assjoella ja kolusi Anttilan musiikkiosaston singlehyllyä. Sattuipa sieltä sitten löytämään mielenkiintoisen lätyn, nappasi sen tassuihinsa ja tallusti kassalle.

Tuo lätty oli UnOpened-single, ja tapahtumasta on kymmenisen vuotta. Biisit kolahti kovaa, ja levykin tuli ilmestyttyään kuunneltua kaverin kanssa useaan otteeseen, lähdettiin jopa keikalle, kun tilaisuus tarjoutui.

Sen jälkeen levykokoelma on vain kasvanut, ja keikkoja on tullut kerättyä ihan kiitettävästi ikuisen rahapulani huomioon ottaen. Nimmareista puuttui 2/5, Liimataisen vaihduttua Viljaseen tuo vaihtui kolmeen puuttuvaan raapustukseen. Kuvamateriaalia löytyy vain katsojan asemasta, sillä ostin ensimmäisen kamerani vasta jouluksi 2004.

Sonata on "kulkenut mukana" hyvinä ja huonoina aikoina, ja jokainen uusi tuotos aiheuttaa malttamatonta odotusta ja perhosia masussa.

Nyt olen pitkästä aikaa (viimeksi Rockperryssä 2007) lähdössä poikia taasen katsomaan, ekaa kertaa Kemiin 8.8.2009, ja uusi levy sekä single on tilattu ennakkoon. Sama jännitys päällä, on ihanaa miten jotkut asiat ei muutu, vaikka vuodet vieriikin. ^^


Niin...jos ei vieläkään auennut, niin tajusin tässä äsken, että tämä vuosi on siis kymmenes meikän Sonata Arctica-fanitusta. O__O

Luulin torstaina olevani hedelmä,Lauantai 20.06.2009 15:25

joten koitin kuoria itseäni ja haukkasin pienen palan.

Nyt tuo sheivaamalla tullut haava ei yritäkään lähteä paranemaan, ja huuli on vielä vähän arka.
« Uudemmat -