IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Hohhoijaa....Maanantai 28.11.2005 19:15

Päätä särkee ja väsyttää... Pitäisi jaksaa vielä lapsia paimentaa! Kuinka jaksan??? No... Onneksi ne ei oo kovin paljoa tapellu tänään :)
Täytyy muuten muistaa palauttaa ne karvatohvelit Manelle jotka Tiuhtin kans lainattiin sunnuntaina... Ilman lupaa :) Mistäköhän se arvasi, että just ME otettiin ne? Tyhmä kysymys.... Mut kivaa oli!
Onneksi muuten sain sen henkilökortin! Vihdoinkin pääsen ihan itse ostamaan tupakkia :) Ou jee! NYT tunnen itseni täysi-ikäiseksi. Siistiä...
No niin... Lähdenpä tästä katsomaan tyttöjen kanssa Leijonakuningasta... Heippa...
-Viuhti-

Lauantai!!! :)Sunnuntai 27.11.2005 02:23

Olemme bileissä täällä äänekoskella kännissä kuin apinat :) vaikka simpukoita olemmekin. Hmm.... Helmet jäivät kotia... Hups! Mutta silti ollaan ihan helmiä! Täällä on me, Sami, Henkka ja Mane :) Oujee... AI niiinja tietysti Jarppi. Se meidän poikaystävä siis! SIistiä... Mutta kirjoitellaan sitten myöhemmin.... Hej på dej. Ps. Ollaan parhaita :) :) ;)

klo.03:11
Täällä on enää me ja mane! no YY! Käytiin just tupakilla äsken kohta joo, joo....! Haa??? En tajuu itsekkään... No ei se mittään! mitäköhän ihmettä eiku siis kummaa mä kirjoitan??? ei voi tietää... NO huh, huh! Tiuhti, kirjoita sinä välillä, jooko???
*raapii päätä*.Ai jaa... tiuhti ei mitään haluakkaan kirjoitaa... ei sitten. mutta kuitenkin viides päivä ensi kuuta eli joulukuuta lähdetään juomaan TAAS! :) eikö niin? joo. ps. ollan parhaita. :D (edelleen)
- Vanhemmat »