IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 18.01.2008 14:59

Rakkaudessa on aina vähän hulluutta. Mutta on hulluudessakin aina vähän järkeä :)

[Ei aihetta]Torstai 17.01.2008 11:46

Pari alkudrinkkiä räpsitte, sitten kepeästi toistenne pakaroita läpsitte.

SudenpentukenraaliarvonimiTorstai 17.01.2008 11:33

S.A.N.N.A
Suhteellisen Aamu-uninen ja Näennäisen Näkymätön Anglosaksi

:D

http://www.akuankka.fi/tekemista/touhola/sudenpentunimigeneraattori/?d=78

[Ei aihetta]Torstai 17.01.2008 11:28

1. (2 Points) Nimeni:
2. (6 Points) Sukunimeni:
3. (4 Points) Kehen olen rakastunut:
4. (1 Points) Missä tapasin hänet:
5. (4 Points) Arvaus TOISESTA nimestäni :
6. (1 Points) Missä olen töissä/koulussa:
7. (3 Points) Mitä pelkään:
8. (2 Points) Poltanko:
9. (3 Points) Juonko:
10. (1 Point) Onko minulla sisaruksia:
11. (2 Points) Montako:
12. (2 Points) Mainitse yksi lempipuuhani:
13. (1 Point) Kuinka monta lävistystä minulla on:
14. (3 Points) Millaista on mielimusiikkini:
15. (4 Points) Olenko ujo vai ulospäinsuuntautunut:
16. (3 Points) Olenko "kapinallinen" vai noudatanko sääntöjä:
17. (2 Points) Lempivärini:
18. (3 Points) Mainitse jotain, mitä vihaan:
19. (4 Points) Yksi taitoni:
20. (4 Points) Vanhempieni nimet:
21. (4 Points) Millaiset kengät minulla on:
22. (4 Points) Onko minulla lemmikkejä:
23. (2 Points) Ketä tapailen tällä hetkellä:
24. (5 Points) Kauanko olen tapaillut häntä:
25. (5 points) Kuinka pitkä olen?
26. (5 Points) Mikä on huonoin tapani:
27. (5 Points) Mitä ottaisin mukaan autiolle saarelle?

Kommentoin vastauksiesi perään pisteesi!
Liitä tämä vastaamisesi jälkeen omaan päiväkirjaasi.

80-85 Points; Paraskaveri
70-79 Points; Hyvä ystävä
40-69 Points; Ystävä
20-39 Points; Et tunne
00-19 Points; Puolituttu

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.01.2008 15:24

Itsekurini on samurai-luokkaa. - Aku Ankka

[Ei aihetta]Maanantai 14.01.2008 15:01

Kun sä sukellat mun sieluun
siivet se saa
mä koen jotain elämää
suurempaa
ja tajuntani mun
sun voimas laajentaa
sä sukellat mun sieluun
täyttäen sen
susta hehkuu lämpö
rakkauden..


Skorpioni. (minä)Maanantai 14.01.2008 14:39

Ihmettelet varmaan itsekin, keneen oikein olet törmännyt. Onko hän erittäin puoleensa vetävä, seksikäs ja jollain tavalla hyvin salaperäinen. Nyt on syytä olla varuillaan, sillä hän on Skorpioninainen, jolla on hallussaan, ei enempää eikä vähempää kuin elämän ja kuoleman alkemiallinen salaisuus. Vaikka haluaisitkin tämän kuultuasi perääntyä, ei se enää ole mahdollista, sillä hänen seksuaalinen vetovoimansa on suurempi kuin uskotkaan. Koska todennäköisesti olet hänestä pääsemättömissä, niin käytä tilaisuus hyväksesi ja lähde hänen kanssaan suureen mystiseen seikkailuun sisäisen uudistumisen ja muutoksen maailmaan. Ettet tipahtaisi heti ensimmäisessä mutkassa niinkuin suurin osa yrittäjistä, sinun kannattaa ainakin yrittää ymmärtää häntä jo kaukaa lapsuudesta tulevien tapahtumien kautta.

Skorpionilapsi syntyy perheeseen, jota on kohdannut parin vuoden sisällä joku traaginen kuolematapaus tai onnettomuus, joka on jättänyt leimansa vanhempiin. Näin Skorpionilapsi syntyy ikäänkuin kuolemaan sisälle. Usein syntymistapahtuma itsessäänkin sisältää riskejä ja pelkoja sekä äidille että isälle. Myös ne jäävät syvälle lapsen alitajuntaan. Aivan varhaisen lapsuutensa tämä Plutoplaneetan tytär kokee äärimmäisen turvattomana johtuen monista eri tekijöistä; Hän ei ehkä ollut haluttu lapsi, mahdollisesta abortista keskustellaan isoilla kirjaimilla vielä syntymän jäkeenkin, isä tai äiti sairastuu vakavasti jne. Hänen äidillään ei ole aikaa kuin aivan välttämättömistä vaipanvaihdoista ja syöttämisistä huolehtimiseen. Lapsi itse jää huomiotta. Näissä Skorpionille kuuluvissa olosuhteissa hänestä kasvaa paljon tavallista voimakkampi nainen kestämään tavanomaista huomattavasti rankempaa elämää ja kokemuksia.

Silti hän etsii sinusta ennenkaikkea turvallisuutta, jonka hän uskoo saavuttavansa voimalla tavalla tai toisella hallita sinua. Osittain lapsuuden kokemuksesta johtuen käsitteet rakkaus ja seksi sekoittuvat toisiinsa. Niinpä hän uskoo, että rakastelemalla kanssasi hän automaattisesti saa kiinnityksen myös rakkauteesi. Vaikka et antaisi hänelle mitään suullisia lupauksia, on allekirjoituksesi löydettävissä lukemattomista sopimuksista hänen mielikuvituksessaan. Kun sitten onnellisen tietämättömänä rikot näitä salaisia sopimuksia, saat maistaa kuuluisaa Skorpionin myrkkyä.

Suurin osa miehistä on tässä vaiheessa jo kaatunut lamaantuneena tantereelle. Selviytyäksesi jatkoon tarvaitset armottoman tehokasta vastamyrkkyä ja resepti tulee tässä: Kieltäydy täysin selkeästi kaikista sitoumuksista ennenkuin hän ehtii edes kysyä niitä. Vain alusta alkaen täysin vapaa ja vapaana pysyvä mies on kyllin vahva astumaan Skorpioninaisen rinnalla sisäisen muutoksen polulle. Jos annat yhdenkin lupauksen, ei vaatimuksille tule loppua. Mikään inhimillinen näyttö ei riitä Skorpioninaiselle hänen etsiessään lopullista varmuutta sille, että et jättäisi häntä yksin. Yksinäisyyttä hän pelkää enemmän kuin mitään muuta ja sitä hän kuitenkin alitajunnassaan etsii. Anna hänen kohdata yksinäisyytensä sinussa. Vanhempiensa kautta hänellä ei ollut mahdollisuutta oppia miten elämää eletään omilla ehdoilla, koska etenkin äiti pelkäsi niin paljon yksinjäämistä, ettei uskaltanut antaa lapsensakaan kohdata jokapäiväistä eroamista ja yhteentulemista normaalilla tavalla. Koska eroaminen oli kriisi äidille, tuli siitä myöskin kriisi lapselle ja tämän kriisin poistamiseksi tarvitaan sinua. Jonkun avulla hänen on opittava, miten ihminen voi elää ensin itselleen ja vasta siteen muille. Hän ei saa sielulleen rauhaa ennenkuin ottaa käyttöönsä kosmiset parantavat energiansa ja niiden hallitseminen vaatii ehdotonta riippumattomuutta.

Ellei hän ole valmis hyväksymään riippumattomuuttasi, on parempi antaa hänen toteuttaa uhkauksensa jättämisestäsi heti eikä vasta 15. päivä, jolloin olet jo enemmän tai vähemmän lamaantunut hänen vaatimustensa ja myrkkypiikkiensä vaikutuksesta. Älä siis erehdy kyselemään häneltä mitä sinun pitäisi tehdä, jos haluat nauttia elämästä hänen kanssaan. Uskalla elää mahdollisimman riippumattomasti ja antaa hänen kaikessa rauhassa kiehua mustasukkaisuudessaan. Aikansa kiehuttuaan tulee hurjinkin Skorppari kypsymään ja sinäkin pysyt enemmän elävien kirjoissa. Jännitystä tulee riittämään moneen lähtöön hänen kanssaan ja sinun ei tarvitse kuulua niihin, jotka valittelevat elämän tylsyyttä.

SaNNan TiSSitMaanantai 07.01.2008 17:42

Kastettiin...

Oikea (minun oikea): Oskari
Vasen: Eero

Oskari on se pikkuveli xD

[Ei aihetta]Maanantai 07.01.2008 12:11

Jee! Koulussa on sittenkin kivaa :)

Työ 1: Saippuointi

(Tylsää)

[Ei aihetta]Maanantai 07.01.2008 00:51

En ollutkaan tyhmä :)