IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Perjantai 30.12.2005 14:37

Väsyttää... Näin ihan kamalaa unta ja oli nääääin lähellä, etten lähtenyt isoveljen viereen nukkuu! Huh,huh!
Hmm... Tänään siis pitäisi lähteä ostoksille... Mitäköhän sitä sitten illalla tekisi?? Voisi ainakin yrittää olla tän illan kotona... Huomenna sitten..
Matti ajoi tänään kolarin :( Onneksi ei käynyt kuinkaan. Paitsi Honda meni vähän ruttuun.
Kohta laitan lapset nukkumaan ja teen jotain tälle mun naamalle! Oon taas aika karseen näköinen. Ei se haittaa... Lapset ei välitä.
Joopa joo... Pitäisköhän poneille heittää heinät? Täytyy soittaa ja kysyä...
Okke... Heippa :)

Jeeeeiiii!Perjantai 16.12.2005 17:17

Taas perjantai... Ja AaKoon kanssa menen Matin luokse! Siistiä... Ja Herrasta ei ole kuulunut mitään... Kummallista... Öö, viime viikon torstaina sitä viimeksi näin! Mitäs tää tämmönen seurustelu oikein on?? Haa??! No en tiiä... Sanna ei tajuu :) Hah!
Hmm...moneenkohan mä joudun töissä olee??? Ois kiva tietää... Pitäis vielä sit ehtiä laittautua... No, mutta nyt tupakille... Moikka...!

äääääh.....Perjantai 09.12.2005 13:48

Voi vitsi, minkä sopan olenkaan mennyt keittämään... :( Huh, huh.... Olisi ihana vaan mennä ajassa taaksepäin ja ajatella aivoilla. Joo.o, kyllä mulla on aivot...
Innostuin sit maanantaina ja keskiviikkonakin ottamaan... Kauhee vitutus ollut... Oma vikani....
No, asioilla on onneksi tapana järjestyä....

Vkloppu...Maanantai 05.12.2005 12:20

...Mitäs silloin tapahtuikaan... Ihan pihalla taidettiin olla.... :) Ei oo helppoo olla kahdeksantoista! "Älä pelkää! Minä en koskea sinuun!" No huh, huh...
Eli siis... Perjantaina oltiin Onnenpäivissä..... Lauantaina oltiin... Ööh... Onnenpäivissä.... Sunnuntaina.... Pit lähteä jonnekkin, mutta Tommi-Tomppeli ei osannut ilmoittaa, että ei lähdekkään kuskiksi! TYHMÄ!!! Sit kyllä huijataan sitä ensi vkloppuna.... Jos minnekkään lähden...??? Voisi vähän rajoittaa tota juhlimista...!
Voi, voi....
Ai niin joo.... Entäs millos meidän pikkujoulut on?? Vai oliko ne lauantaina? Eihän mulla ollut edes tonttulakkia.Höh... Ei ne sit varmaan sillon ollutkaan...
Jup, jup...
Jannen viimeksi olen torstaina nähnyt... Meinaa vähän ikävä olla :'(

Hohhoijaa....Maanantai 28.11.2005 19:15

Päätä särkee ja väsyttää... Pitäisi jaksaa vielä lapsia paimentaa! Kuinka jaksan??? No... Onneksi ne ei oo kovin paljoa tapellu tänään :)
Täytyy muuten muistaa palauttaa ne karvatohvelit Manelle jotka Tiuhtin kans lainattiin sunnuntaina... Ilman lupaa :) Mistäköhän se arvasi, että just ME otettiin ne? Tyhmä kysymys.... Mut kivaa oli!
Onneksi muuten sain sen henkilökortin! Vihdoinkin pääsen ihan itse ostamaan tupakkia :) Ou jee! NYT tunnen itseni täysi-ikäiseksi. Siistiä...
No niin... Lähdenpä tästä katsomaan tyttöjen kanssa Leijonakuningasta... Heippa...
-Viuhti-

Lauantai!!! :)Sunnuntai 27.11.2005 02:23

Olemme bileissä täällä äänekoskella kännissä kuin apinat :) vaikka simpukoita olemmekin. Hmm.... Helmet jäivät kotia... Hups! Mutta silti ollaan ihan helmiä! Täällä on me, Sami, Henkka ja Mane :) Oujee... AI niiinja tietysti Jarppi. Se meidän poikaystävä siis! SIistiä... Mutta kirjoitellaan sitten myöhemmin.... Hej på dej. Ps. Ollaan parhaita :) :) ;)

klo.03:11
Täällä on enää me ja mane! no YY! Käytiin just tupakilla äsken kohta joo, joo....! Haa??? En tajuu itsekkään... No ei se mittään! mitäköhän ihmettä eiku siis kummaa mä kirjoitan??? ei voi tietää... NO huh, huh! Tiuhti, kirjoita sinä välillä, jooko???
*raapii päätä*.Ai jaa... tiuhti ei mitään haluakkaan kirjoitaa... ei sitten. mutta kuitenkin viides päivä ensi kuuta eli joulukuuta lähdetään juomaan TAAS! :) eikö niin? joo. ps. ollan parhaita. :D (edelleen)
- Vanhemmat »