IRC-Galleria

Moondance

Moondance

 

Taas haaste...Maanantai 13.02.2006 21:49

Ja nyt ois kyseessä... pelot? Aika pahan taas pisti! Mut mietin nyt jotain, jos en keksi ni valehtelen loput.

1) Pelkään rumia, vanhoja, irstaita ukkoja, jotka yrittää iskeä baarissa parikymppisiä naisia, eikä tajua ettei kiinnosta - ennenkuin on varotettu kunnolla. Sit niitä vasta pelkääkin, et ne muistaa jotain siitä illasta, kun tulee selvinpäin vastaan.

2) Pelkään virkapukuja - yli kaiken. Meen ihan sekasin kun näenkin poliisin. Varmaan kaikki muutkin virkapuvut saa saman kuvotuksen päälle - jostain syystä kun en pidä yhtään tarjoilukuteista enkä kokkipuvuista, ainakaa valkosista tai pepitaruutusista kokkihousuista. Kuka hel****i edes suunnittelee niin rumia vaatteita?! Liivit on rumia, jos ne nyt ei satu olemaan nahkaliivit :)

3) Kaikki tutut ja sukulaiset, jotka tyrkkää pehmeitä paketteja kysymättä mieltymyksiä tai vaatteiden kokoa. Eräs trauma, kun sain puna-valkoisen pörröpaidan, joka olis mahtunu päälleni 10 vuotta aiemmin. Kiitos pappa ihanasta lahjasta :D

4) Siis pahimpia on nää laskujen lähettäjät ja verottaja. Saavat mukavasti verenpaineen nousemaan ja sapen kiehahtamaan. Ei auttanu laittaa oveen lappua: " Ei laskuja, kiitos!"

5) Siis ei mulla mitään muita uskonnon edustajia vastaan ole - niin kauan kun eivät tuputa uskontoaan pyytämättä muille. Enkä vihaa tai haluu haukkua tummaihosia tai romaneja - mulla on niitä ystävinäkin, mut saanu vaan joskus pieniä traumoja joistain, niin ehkä sitä hiukkasen on varuillaan.

Et sillai, nyt on sit toiki tehty. Voin jatkaa romujen roudausta toisee kämppää.
En haasta ketää ku kaikki haastetut hermostuu.

Et hyvät jatkot nääs.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.