IRC-Galleria

Morality

Morality

Just call me Fagballs

KesäreissutMaanantai 03.08.2009 17:04

Joopajoo, viimeinkin siis kotona ja - yllätys yllätys - koneella : )

Heti alkuhun maininta että täällä on niinkun kolmen viikon pvkmerkinnät ja kuvat, joten en millään jaksa kaikkiin kommentoida :---(( Jokatapauksessa kiitoksia kaikille kommentoijille ja ikävöitsijöille :P Ja vielä sitten Onnea Sara-saralle ja kaikille muillekin jotka nyt tänä kesänä ripille pääsivät :--)

10.7 lähettihin faijan ja Jimin kans ajeleen kohti Koivua, jossa sit vietettiin se n. 2,5 viikkoa :--P täytyy kyllä sanoa että kaikkien aikojen paras heräteostos; Xbox 360 by Jimi :D Kait se täytyy iteki hankkia, oli sen verran mahtava vehe pelata. Veskuakin pääsin morjestaan, eikä edes ehtinyt siellä tulla tylsää, joten varsin onnistunut reissu (Y)

30.7 olikin sit aika lähtiä Lapuaa kohti Annin tykö, mistä sit jatkettiin matkaa 1.8 HYVIN varhain heräten kohti Vantaata, missä meitä odotti ankkarock :) Lompakko tyhjänä, jalat kipiänä ja ihan vitun hyvä jälkifiilis!

Lauantaina hommat käynnisti Stam1na, joka yllätti iloisesti biisivalinnoillaan (mm. Vapaa Maa). Vähän ikävän vaisut pitit olivat, mutta minkäs teet kun kello lyö puoli 2 päivällä. Tämän jälkeen päätin olla avoinmielinen, joten jäin kuuntelemaan Ensiferumia, ja poijjaathan yllätti iloisesti; oli paljon parempaa kun mitä muistin. :) Tämän jälkeen en sitten jaksanut oikein innostua esim. Maija vilkkumaasta ( x> ) tai Hardcore superstarista, mutta jahka Korsolavalle nousi Turbonegro, olikin jo tunnelma katossa! Olihan meinaan saatanan mahtavaa musaa ja sitäkin parempi meininki :--P Meininki aloitettiin All My Friends Are Deadilla ja lopetettiin Age Of The Pampariuksella ja I Got Erectionilla. Aivan mahtava keikka \o/

Turbonegroa seurasikin sitten Rocklavalla Dragonforce, joka oli varsin mainiota nähdä ensimmäistä kertaa livenä. Poikia vissiin vähän panetti tai jotaki ko auliita naisia halusivat backstagelle. Kyllähän hyvää keikkaa painoivat, vaikkei aivan loppuun asti jaksanutkaan seisoskella :--P Mutta noh, ilta laskeutui ja pian oli aika Lauantain pääesiintyjälle;

Cavalera Conspiracy

Tiedetään, ei mikään Sepulturaa korvaa, mutta olihan tuo nyt jumalauta mahtavaa olla kuuntelemassa Thrash metallin pioneereja; Cavaleran veljeksiä :) Sepulturan tuotannolta soittivat Refuse/Resist ja encorena Roots Bloody Roots + sitten melkein koko Inflikted -albumin. Oli kyllä ehdottomasti lauantain paras pitti ja ehdottomasti joka pennin arvoinen keikka \o/ Vielä lisäkiitokset jollekin vaaleahiuksiselle kaverille joka auttoi hieman laajentamaan pittiä jossakin välissä CC:n keikkaa ;)

Yöllä sitten nukuimma annin kanssa teltassa, jossa sitten oli vuoroin kuuma vuoroin kylmä. Ystävälliset naapurimme siinä kukonlaulun aikaan sitten päättivät oikein auliina matkia kukkoja ja huutaa niin paljon kuin kurkusta vain lähti xP Ei siinä mitään, ei se isommasti häirinnyt.

Sunnuntaina sitten meni alkupäivä enimmäkseen seisoskeluksi, mutta se kaikki oli sen arvoista kun Turisas nousi Puistolavalle. Eihän menoa mikään pysäyttänyt, meininki yleisön seassa humpatessa oli kyllä komeaa :--) Turisasta seurasi Eppu Normaalin muutama viimeinen biisi mitä ehdin nähdä, mukavaa välikevennystä ennen Amon Amarthia. :--) Sitä oltiinkin sitten odotettu, eikä turhaan. Kyllä oli upeaa kuunneltavaa. Amon Amarthin jälkeen ei mennyt kauaa kuin itseni kohdalla sunnuntain odotetuin bändin kipusi Rocklavalle;

Testament

Viime vuoden Sauna Open Airissa tuli jo Chuck & Kaverit nähtyä, mutta oli kyllä aivan tajuton keikka. Pitti oli asiallisen kokoinen, setlist täyttä rautaa ja väki yleisössä asiallista! \o/ Ankkarockin paras tunti-viistoista! Testamentin jälkeen sitten menin Sonatan ajaksi Annin seuraksi. Itsehän en sen kummemmin Sonatasta välitä mutta, noh, kun nyt kerran pyydettiin xP Maammelaulun kuitenkin vetivät yhteislauluna yleisön kanssa, josta on pakko antaa pisteet.

Mardukin "Fuck Me Jesus" -paita herätti ilmeisesti kanssaeläjissäni lämpöä, sillä siitä irtosi kyllä kehuja puolin ja toisin, mm. Amon Amarthin aikana sekä Paninikojulla x)

Kuten aiemmin mainitsin; Lompakko tyhjänä, jalat paskana ja vitun hyvät jälkifiilikset! Kaikin puolin onnistunut festari!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.