IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around
Meitä asioista tietäviä KRISTITTYJÄ miehiä on jo pitkään syvästi VAIVANNUT kansakuntaamme riivaava huono jonotuskulttuuri. Edellisessä TOTUUDESSA käsittelimme jonossa yleisen arpomisen ja härväämisen VAARALLISTA vaikutusta läheisiimme, joten nyt käsittelemme miten jonotus LOPULLISESTI saadaan mallikkaasti toimimaan.

Jonotuksen tarkoushan on HYVÄSSÄ järjestyksessä odottaa omaa vuoroaan palvelun tai asian X saamiseksi. Se on olennainen osa YHTEISKUNTAJÄRJESTYSTÄ ja pienikin häiriö voi tuoda VAARALLISIA seuraamuksia, kuten väkivaltaa, loukkaantumisia, valtiontalouden heikkenemistä ja kaikki nämä yhdessä heikentävät valtiollista PUOLUSTUSKYKYÄMME ja vähentävät Suur-Suomen vaikutusvaltaa maailmalla.

Pelkkä jonoissa hidastelun torjunta EI RIITÄ, vaan niiden järjestelemiseen on panostettava kunnolla tahtoa ja annettava selkeitä MÄÄRÄYKSIÄ miten vähintään sisätiloissa tulee jonottaa. Me kaikki ARMEIJAN käyneet miehet tiedämme oikean jonotus tyylin olevan korkea polviasento. Tämä onkin VÄLITTÖMÄSTI otettava poikkeustapauksia lukuunottamatta AINOAKSI sallituksi jonotusmuodoksi sisätiloissa, kuten esimerkiksi kaupassa, pankissa tai vaikkapa poliisilaitoksella.

Korkeassa polviasennossa jonottaminen toisi mukanaan RUNSAASTI mitä hienoimpia etuja. Näkyvin olisi tietysti jonojen siistiytyminen nykyisistä sekapalloista tikkusuoriksi, kun ihmiset RYHDIKKÄINÄ odottaisivat omaa vuoroaan sotilaallisessa polviasennossa. Tällainen jono myös etenisi nopeasti ja selkeästi vailla jonotuksesta itseään koituvaa VAARALLISTA häiriötä, kuten ympärille pälyilyä muuta VÄÄRÄNLAISEEN jonotukseen kuuluvaa.

Korkea polviasent on myös mitä terveellisin, sillä se harjoittaa tasapainoilua ja on seisomista raskaampi asento. Näin jo pelkkä jonottaminen olisi SOTILAALLISTA liikuntaa ja sen vaikutukset kansanterveydelle olisi huomattava. Kaikkein laiskimpienkin kun on käytävä kaupassa. Jotta korkeassa polvasennossa jonottaminen toteutuisi OIKEIN, on laadittava selvät MÄÄRÄYKSET mikä polvi milloinkin on maassa ja kumpi toimii tukijalkana. Kaupoissa esimerkiksi parittomilla, kuten ykkös ja kolmoskassoilla tulisi jonottaa oikea polvi maassa, kun taas parillisilla vasen polvi. Pankeissa tämä voisi toimia parillisten päivien mukaan ja etuovessa olisi SELVÄ kyltti josta lukee missä asennossa polviasentoon mennään.

Jotta uutta ja HIENOA jonotustyyliä aletaan valtakunnallisesti noudattamaan, on siitä annettava suuri tiedotuskamppania. Kirkoissa tulisi kuulutta joka Jumalanpalvelus kuukautta ennen säädöksen voimaantuloa miten tulevaisuudessa jonotuksessa tulee toimia. Sama JULISTUS tulee antaa myös Yleisradion aamuhartauksissa, sillä koko kansa kuuntelee sitä. Näin tiedotus tehokkaimmin tavoittaisi RAHVAAN.

Pelkkä tiedotus ei luonnollisesti riitä, vaan lainrikkojille on annettava myös ANKARIA rangaistuksia. Valvonta olisi ulkoistettava poliisilta vartijoille ja virastojen virkailijoille, jotka ensin ystävällisesti huomauttaisivat VÄÄRINTAVOIN jonottajaa. Tämän jälkeen heitä luonnollisesti tulee sakottaa mikäli isänmaamme lain noudattaminen ei kiinnosta. Mikäli joku henkilö toistuvasti sakoista ja MÄÄRÄYKSISTÄ huolimatta jonottaa seisaaltaan ilman poliisin tai lääkärin lupaa, tulee hänet heittää pariksi viikoksi KURISTUSHUONEELLE opettelemaan tapoja. KURISTUSHUONEELLA tietysti harjoiteltaisi ahkerasti jonottamista korkeassa polviasennossa PIISKAN kannustamana.

Vaadimmekin nyt presidenttiämme, Tarja Halosta ottamaan KOVAT ja jämerät otteet tämän VAATIMUKSEN saattamisessa lainvoimaiseksi. Hänen on HENKILÖKOHTAISESTI määrättävä eduskuntamme hyväksymään lakiesitys, joka säätää korkean polviasennon viralliseksi jonotusmuodoksi. Lisäksi on muutettava lakia siten, että valvonta onnistuu tehokkaasti ja RANGAISTUKSET ovat kirvelevän KIVULIAITA sellaisille pahantekijöille, joita isänmaamme tulevaisuus ei kiinnosta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.