IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around
Jo vuosia on meitä KRISTITTYJÄ miehiä KAUHISTUTTANUT katsella armaan Suur-Suomemme kevyen liikenteen väylien menoa. Aivan erityisesti huomiomme on kiinnittynyt HUONOIHIN pyöräilijöihin, joilla ei ole mitään käsitystä liikennesäännöistä. Kaikkihan tietävät HYVIEN liikennesääntöjemme pohjautuvan RAAMATUN opetuksiin, sillä löytyyhän SANANLASKUJEN KIRJASTAKIN "Tyhmä poika on isänsä riesa, nalkuttava vaimo kuin vuotava katto." Miksi emme siis saa ihmisiä, erityisesti TYHMIÄ poikia noudattamaan tätä viisautta kun pääsevät polkupyörän satulaan?

Polkupyörien meno on aika-ajoin todella VAARALLISTA itse pyöräilijälle, sekä katsojalle TURMELEVAA nähtävää. Pyöräilijät ilmeisesti eivät VÄLITÄ liikennesäännöistä, tai jopa olettavat etteivät ne koske kuin autoja. Monet, jopa aikuiset MIEHET ajavat keskellä tietä, eivät noudata liikennevaloja, tai muuten VÄÄRINTAVOIN ajavat holtittomasti. Yllättäen tämä HUONO liikennekäytön polkupyörän kanssa ei koske yhtä usein naisia. Tämä on hyvin LOHDULLISTA, sillä se osoittaa nuorten TYTTÖSTEN tietävän paikkansa KRISTITYSSÄ Suur-Suomessamme.

ERITYISEN huolestuttavaa on myös yleistyvä trendi pitää kuulokkeita korvilla. Sen lisäksi että nämä kuulokkeet suoltavat korviin VÄÄRÄNLAISTA musiikkia, yleensä MUSTIEN miesten tekemää, ns gangsteri räppiä, tai jopa SAATANANPALVONTAMETALLIA, se estää tehokkaasti myös kuulemasta mitä ympärillä tapahtuu. Tämä on EHDOTTOMASTI yksi yleisimpiä vaaratilanteiden aiheuttajia, sillä tokihan Herramme olisi tehnyt meistä kuuroja, mikäli kuuloaistia ei tarvittaisi ympäristön tehokkaaseen havainnointiin. Ei ole ensimäinen kerta kun olen välttänyt onnettomuuden vain HUIPPUUNSA harjoitellun nopeuteni, sekä älykkyyteni ansiosta, kun kuulokkkeilla varustettu SAATANANPALVOJA ei ole kuullut tuloani takaa ja yhtäkkiä tekee odottamattoman kaistanvaihdon, tai jotain muuta yllättävää. Joskus tämä kuuloaistin TURMELEMINEN vielä yhdistyy tekstiviestin kirjoittamiseen, tai muunlaiseen NÄPPÄILYYN, jolloin huomiota ei juuri enää riitä varsinaiseen ajamiseen.

Me hyveelliset MIEHET olemme myös RAIVOISSAMME siitä tosiasiasta, ettei poliisi tee asialle mitään. Näitä HURJASTELIJOITA ei pysäytetä, heitä ei sakoteta, kuriteta, tai edes puhutella. Olisi varsin SOVELIASTA että pahimmilta RIKOLLISILTA otettaisiin pyörä heti pois, ja kirjoitettaisiin TUNTUVA sakko. Sen luulisi hieman opettavan tervettä ESIVALLAN pelkoa. Toistuvasti näihin VAKAVIIN rikoksiin syyllistyneitä odottaisi luonnollisesti muutama kuukausi KURISTUSHUONETTA, jonka kovissa oloissa lopullisesti pyöräilytavat muistuisivat mieleen. Tätä ennen tulisi tietysti kokeilla myös vaikka fyysistä kuritusta, josta olen aikaisemmassa totuudessa kertonutkin.

Vaadimmekin nyt Suur-Suomemme presidentiltä, Tarja Haloselta KOVIA toimia HUONOJA pyöräilijöitä vastaan. Hänen on HENKILÖKOHTAISESTI aloitettava kamppania tätä UHKAA vastaan, ja mikä sen parempi keino kuin omin käsin TAKAVARIKOIDA jonkun HIPIN pyörä pysyvästi valtiolle. Ne voisivat mennä esimerkiksi puolustusvoimiemme käyttöön.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.