IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around

Blogimerkintä

« Uudempi -
Meitä KRISTITTYJÄ miehiä on jo vuosia KAUHISTUTTANUT joidenkin ihmisten, erityisesti nuorten miesten tapa nukkua kammottavalla tavalla VÄÄRIN! Tämä hirvittävä tapa pilaa kansamme MORAALIA, kasvattaa entisestään valtionvelkaamme, sekä aiheuttaa suoranaisen VAARAN puolustuskyvyllemme. Kyse on mitä HIRVITTÄVIMMÄSTÄ tavasta nukkua, nimittäin NUKKUMISESTA KÄDET PEITON ALLA!

Me kaikkihan tiedämme, että OIKEA tapa nukkua on selällään, selkä suorassa ja kädet levollisesti keskiruumiin vieressä. Käsien on myös ehdottomasti oltava peiton PÄÄLLÄ. Mikäli henkilö on saras, on hänen sallittua tällöin nukkua myös kyljellään. Tässä olisi kuitenkin konsultoitava VÄHINTÄÄN oman seurakunnan PAPPIA. Sairaalaolosuhteissa voitanee sallia myös JOPA käsien pitäminen peiton alla, mutta siellä reippaat SAIRAIDENHOITAJAT (virheellisesti myös sairaanhoitajat) kiertelevätkin huoneesta toiseen, ja pystyvät puuttumaan EPÄILYTTÄVIIN asioihin. Tämä siis mikäli TUPAKAN TUPSUTTAMISELTAAN ehtivät. Nykyisin tupakka lienee jo vaihtunut kuitenkin SIKARIKSI kohtuuttomien palkankorotusten myötä.

Käsien pitäminen normaalioloissa peiton alla on LIKAINEN, sekä suorastaan VAARALLINEN tapa nukkua. Internettiä ei tarvitse kovinkaan paljon selata, kun sieltä jo löytyy kammottan VÄKIVALTAISIA kertomuksia, miten yöllä pyöriessä kädet ovat LUKKIUTUNEET keskivartalon ja sängyn väliin. Tästä on seurauksena ollut verenkierron heikkenemistä ja VAKAVAA puutumista. Tämä on sitten ilmennyt aamulla herätessä, kun kädet ovat olleet tunnottomia ja toimimattomia. Mitä jos tällä välin olisi ryss...VIHOLLINEN hyökännyt armaaseen synnyinmaahamme, ja ROHKEA presidenttimme olisi kutsunut kaiken kansan ASEISIIN, isiemme perintöä puolustamaan. Nämä nuoret, täysin aseikäiset miehet olisivat vain makoilleet typeränä sängyissään, koska heidän toimimattomat kätensä eivät saisi edes SARKAHOUSUJA vedettyä jalkaa, ratsastussaappaista tahi miekankannosta puhumattakaan.

Tämä käsien lukkiutuminen ERIKOISASENTOIHIN voi johtaa myös vielä puutumistakin VAARALLISEMPIIN seurauksiin. Mitä jos juuri tuollaisessa asennossa nähdäänkin vaikka uni TALVISODASTA, jossa pommit räiskähteli ja kalpa iskeytyi kalpaa vasten. Unennäkijä voisi Suur-Suomen rakennusinnossa kiepsahtaa, jolloin MOLEMMAT kädet saattavat jopa KATKETA!

Fyysisten huolenaiheiden lisäksi meillä on myös vähintään yhtä VAKAVA huoli henkisestä terveydestä. Me kaikki tiedämme SUKUELIMIEN sijainnin. Se on valitettavasti suunilleen samalla kohdalla, missä ihmisten kädet muuttuvat kämmeniksi. Näiden kämmenien sijainti niin lähellä paikkoja, minkä mainitsemista tavat eivätkä luonto SALLI, saattaa herättää HEIKOMPITAHTOISISSA yksilöissä tiettyjä haluja. Nämä halut ovat EHDOTTOMAN vääriä, ja niiden syntymistä pitäisi välttää juurikin pitämällä kädet peiton päällä. Mikäli heikkotahtoinen DUUNARINPENIKKA kuitenkin selviytyy unten maille ilman EPÄTOIVOTTAVAA kosketusta käden ja SUKUELIMEN kanssa, uudet VAARAT ODOTTAVAT nukkujaa. Unessa ihminen, edes AATELINEN, ei aivan täysin hallitse omaa liikkumistaan. Tällöin on ilmeinen VAARA, että kädet SAATTAVAT koskettaa sukuelimiä nukkuessa, ilman että sitä edes tiedostaa. Tämä taas voi avata portit ITSEASTUSTUSUNIIN.

SYNNIN ja fyysisen LOUKKAANTUMISEN vaara on siis ilmeinen VÄÄRIN nukkujilla. Vaadimmekin tämän vuoksi TASAVALTAMME presidentiltä, Tarja Haloselta välittömiä toimia, jotta kansamme saataisiin vihdoinkin ymmärtämään HAITTA mikä huonosti nukkumisesta seuraa. PRESIDENTTIMME on välittömästi aloitettava suuri valistuskamppania, jossa eri terveydenalan, sekä hengellisen alan asiantuntijat opastavat seikkaperäisesti kansaa OIKEELLISEN nukkumatavan eduista, sekä VÄÄRÄN nukkumatavan suurista vaaroista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.