IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around
Meitä kristittyjä MIEHIÄ on jo pitkän aikaa harmittanut katujamme ja ostoskeskuksiemme käytäviä riivaava ongelma, joka johtuu HUONOISTA pyörätuolilla ajajista. Usein nämä SURKEAT pyörätuolin käyttäjät ottavat ETUOIKEUDEKSEEN aiheuttaa häiriöitä, pahaa mieltä ja jopa suoranaisia VAARATILANTEITA holtittomalla ajelullaan. Tästä ryhmästä vielä korostuvat MOTORISOIDUILLA pyörätuolilla ajelevat, jotka ilmeisesti KUVITTELEVAT olevansa Suur-Suomemme tärkeimmät ja korvaamattomimmat kansalaiset.

Joskus ilmeisesti käy niin, että ihmisen vammautuessa, itsetunto ja omanarvon tunto KILAHTAA korkeuksiin, jolloin aletaan kävelykyvyn puutteen lisäksi kärsiä JUMALUUSKOMPLEKSISTA. Tämä on tietysti vaarallista ja lisäksi SAATANANPALVONTAA. LAAJOJEN tutkimuksieni mukaan tämä ylemmyydentunto on sitä voimakkaampi, mitä hienompi pyörätuoli on ja mitä tehokkaampi moottori siinä on. Tällaisille tapauksille voikin sitten TYHJENTÄÄ kauppakeskuksen ihan omaan käyttöönsä heidän asioimisen ajaksi, sillä se on ainoa keino VARMISTAA ettei ainakaan pyörätuolilla törmäilyjen vuoksi kukaan muu VAMMAUDU.

Mitä tämä huono pyörätuolilla liikkuminen sitten on? VAARALLISIMMILLAAN se on vakavaa HURJASTELUA esimerkiksi kauppojen käytävillä. Lyhyetkin matkat taitetaan KAASU POHJASSA. Tähän tietysti yhdistyvät äkkijarrutukset ja äkkikäännökset. Mitä jos tällainen MOTORISOITU rullatuoli osuisi esimerkiksi pikkulapseen? Se voisi johtaa jopa HALVAANTUMISEEN!

Lievemmässä muodossa, joskin silti erittäin MOITITTAVASSA muodossa tämä huono pyörätuoleilu ilmenee huonona käytöksenä. Vammautuminen nostetaan erilaisien etuoikeuksien tuojaksi, jolloin sillä tuolilla VÄKISIN tungetaan ihmispaljouteen, ilman että maltetaan odottaa edes pientä hetkeä josko me hyvätapaiset suomalaiset antaisimme tilaa, tai vaikka pyytää sitä. Kyllä HURSKAS kansamme ottaa huomioon vähäosaisemmat veljemme ja sisaremme ja tilaa löytyisi. Sen sijaan lähdetään VÄKISIN kihnuttamaan lähimäisten jaljoja verille ja samalla tiuskitaan ja SÄHISTÄÄN myrkkykäärmeen lailla kun sitä tilaa ei meinaa löytyä.

Eikö kukaan ajattele lapsia? Eikö kukaan halua puuttua tähän vaiettuun ongelmaan? Olisiko liikaa vaadittu että hurjastelevalle pyörätuolilla liikkujalle soitettaisiin esimerkiksi poliisit, jotka sitten vaikka TAKAVARIKOISIVAT rikosvälineen valtiolle! Emmehän toki halua silti jättää ketään vaille "jalkojaan", joten tilalle voisi antaa perinteisen, käsikäyttöisen rullatuolin. Tämän lisäksi pitää tietysti kirjoittaa MUHKEA sakko muistuttamaan Suur-Suomemme laeista. Takavarikko voisi kestää pari kuukautta, jonka jälkeen VARASTOINTIMAKSUA vastaan sen tuolin voi käydä poliisiasemalta hakemassa pois. Seuraavista vastaavista rikoksita toki takavarikointiaika pitenee ja jatkuvasti RÖTÖSTELEVÄLLE rullatuoleilijalle voi hyvällä omallatunnolla langettaa pari vuotta KURISTUSHUONETTA.

Vaadimmekin nyt tasavaltamme presidenttiä, Tarja Halosta puuttumaan tähän asiaan TÄRKEIMPÄNÄ tehtävänään. Hänen on VÄLITTÖMÄSTI aloitettava valistuskamppania, joka kohdistuu erityisesti meihin terveisiin. Siinä on selvästi kerrottava, ettemme ole yhtään VÄHEMPIARVISIA kuin rullatuolilla kulkijat, eikä meidän tarvitse sietää huonoa käytöstä, tai jopa VAARATILANTEITA heidän taholtaan. Normaalistihan sanoma on täysin päinvastainen. Sitä on hoettu niin kauan, että kansamme itsetunto on madaltunut aina kun näkevät pyörätuolin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.