IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around
Meitä KRISTITTYJÄ miehiä on jo pitkän aikaa tavattomasti häirinnyt kansalaistemme KYVYTTÖMYYS edes auttavaan nettikeskusteluun. Olenkin päättänyt puuttua HENKILÖKOHTAISESTI tilanteeseen, ja julkaisen useampiosaisen TOTUUDEN, jossa KATTAVASTI käydään läpi kullekkin ihmisryhmälle sopivammat tavat käydä nettikeskustelua. Aloitamme RAHVAAN tyylille sopivasta, sillä RAHVAANMIEHIÄ on maamme väestöstä suurin osa.

TÄRKEIN ensin - muista vaatia päättäjiltä toimia.

RAHVAANMIEHENÄ ymmärrät itsekkin, sekä ylpeänä myönnät ettet ole kiinnostunut politiikasta, tuosta TODELLISTEN miesten urheilusta. Sitä et tietenkään myönnä, että kiinnostuksen puutteesi näkyy myös VAKAVANA tiedonpuutteena. Voit osoittaa tämän TIEDONPUUTTEEN parhaiten siten, että vaadit päättäjiltä, tai jos oikein olet TULISTUNUT, "herroilta" toimenpiteitä jonkin kissanristiäisen ratkaisemiseksi. Lama todella puhuttaa koko armasta Suur-Suomeamme, joten tiedostavat RAHVAANMIEHET (huomaa ristiriita) voivat osoittaa alhaisen asemansa kaikille lukijoille vaatimalla pääministeriä tekemään YKSIN jonkin laman välittömästi lopettavan päätöksen. Vaihtoehtoisesti voit syyttää Jyrki Kataista laman aiheuttamisesta. Nämä ovat molemmat yleisesti käytettyjä keinoja lamasta puhuttaessa, sekä niin sosiaalisen asemasi mukaisia. Käytä näitä. Molemmilla keinoilla osoitat selvästi alhaisen sosiaalisen asemasi, huonot tulosi, sekä täydellisen tietämättömyytesi valtiomme johdosta, sekä sen, että ennen nykyistä hallitusta ja eduskuntaakin sellaiset ovat olleet olemassa, sekä unohdat ettei Suur-Suomemme ole maailman talousmoottori, vaikka se toki isänmaallinen ajatus onkin.

HENKILÖKOHTAISUUDET ovat faktoja mahtavampia.

RAHVAANMIEHENÄ sinulta ei kukaan faktaa odota, riippumatta kuuluttavatko ne niiden esiintuontia tai eivät. Jos asia koskee esimerkiksi aihetta, "Valmistaako Nokia kännyköitä?", on paljon tehokkaampaa haukkua "kyllä" vastannut henkilö kommunistiksi, homoksi tai jopa RASISTIKSI kuin katsoa minkä merkkinen kännykkä se siinä pöydällä makoilee. Psyykkisten sairauksien kotidiagnoosit, sekä SUKUELIMIIN kohdustunut vertailu on myös aina faktoja mahtavampi Perustelu ihan mille tahansa.

Muistuta etteivät SOTAVETERAANIT taistelleet tämän asian vuoksi.

Suur-Suomemme historia on täynnä voitokkaita sotia, ja kansamme ARVOSTAA suuresti sotiemme veteraaneja. Veteraanien syvä kunnioitus läpi sosiaalisten luokkien tekee heistä RAHVAALLE myös hyviä lyömäaseita nettikeskustelussa, vai pitäisikö sanoa INTTÄMISESSÄ. Kun maassamme tehdään MITÄ TAHANSA uudistusta, tai poliittista päätöstä josta et pidä, tai olet vähintäänkin epävarma, tehokas keino lytätä se on alkaa ajamaan VETERAANIEN asiaa. On hyvä muistuttaa kaikkia siitä, että sotaveteraanimme taistelivat PYSÄHTYNEISYYDEN puolesta. Jälleenrakentamisen jälkeen ei YHTÄ AINUTTA metriä tietä olisi saanut vetää, eikä AINUTTAKAAN julkista rakennusta, tai rakennusta ylipäätään olisi saanut rakentaa, sillä tokihan he taistelivat SEN HETKISEN Suur-Suomen säilyttämisen puolesta. On HIRVITTÄVÄ veteraanien häpäisy, jos Suur-Suomemme siirtyy käyttämään energiansäästölamppuja yhdessä muiden Linnake-Euroopan maiden kanssa. Mikäli joku ei ole kanssasi samaa mieltä, on hypättävä keinovalikoimassa yksi taaksepäin, ja haukuttava tämä kommunistiksi.

Muista VALITTAA rahan vähyydestä.

Tämä on RAHVAAN elämän yksi KULMAPILAREISTA, sekä samalla VARMA keino tunnistaa rahvaanmies. RAHVAS valittaa aina rahan riittävyydestä. On yleisesti tunnettu fakta, ettei SÄÄDYLTÄÄN alhaiset osaa hulolehtia raha-asioista. Ehkä yksi selitys on se, että usein näissä perheissä NAISET hoitavat raha-asiat. Ei ihme etteivät rahat riitä, kun ESTROGEENIHYSTERIASSA sähkölaskutkin maksetaan kahteen, tai jopa KOLMEEN kertaan. Tämä on kuitenkin AINA kulloisenkin pääministerin vika, kun ei HENKILÖKOHTAISESTI lähetä asianomaisen RAHVAANMIEHEN työnantajalle käskyä maksaa suurempaa palkkaa. Rahasta ei voi koskaan valittaa liikaa. Se on itsessään perustelu sille, että tämä KÖYHÄ rahvaanmies on oikeassa, sillä tokihan hän tietää paremmin mitä elämä on. Se on myös luonnollinen porras mihin tahansa edellä mainittuihin keinoihin, sekä ennenkaikkea seuraavaksi mainittuun.

HERRAVIHA on rahvasta yhdistävä tekijä.

Heti alkuun selvennys. Herravihalla tarkoitetaan tässä meihin PAREMPIIN miehiin ja naisiin kohdistuvaa halveksintaa ja kateutta, EI Jumalan vihaamista.

Rahvaiden VAHVIN side on jaettu HERRAVIHA. Tämä kumpuaa lähinnä siitä, että meillä ARVOKKAAMMILLA miehillä on enemmän rahaa, sekä tietorikkautta kuin teillä alemman SÄÄDYN edustajilla. Muista ottaa tämä LYÖMÄASEEKSI aina kun voit, sillä se ei kärsi inflaatiosta ja tulee olemaan AINA muodissa. Rahvaan mielestä me emme tiedä "oikeasta" elämästä mitään, emmekö siten myöskään tunnista faktoja, mitä ne rahvaan mielestä sitten ovatkaan. Kaikki tämä paremman asemamme vuoksi. Herravihalla voit oikeuttaa mitä tahansa, tai vaihtoehtoisesti mitä tahansa. Käytä sitä USEIN ja ilman harkintaa.

Näillä eväillä JOKAINEN rahvaanmies pääsee internetin keskusteluissa hyvään alkuun, eikä jää muiden tallaamaksi. Seuraavassa osassa käymme läpi hieman erilaisten ihmisten keinoja käydä NETTIKESKUSTELUA.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.