IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around

Levin työmatka on ohiLauantai 03.03.2007 15:31

Levillä tuli oltua viikko. Tämä matka poikkesi kahdelta osin huomattavasti edellisistä. Ensinnäkin olin tällä kertaa ykkösjärjestyksenvalvoja, jolloin minulla oli paljon enemmän mahdollisuuksia hoitaa turvallisuutta oman mieleni mukaan. Toisena porukka oli paljon pienempi. Tämä tarkoitti enemmän töitä, lyhyempiä öitä ja vähemmän viinaa. Pienestä porukasta johtuen yhteisytö oli paljon tiiviimpää, kuppikuntia ei muodostunut ja yhteishenki oli todella hyvä. Seuraavaksi tiivistän levireissuni tapahtumia.

Sunnuntai: Lähdimme Timpan kanssa Torniosta leville. Automatka meni jutellessa nopeasti. Lähinnä suunnittelimme miten paljon tinneriä juodaan ja muuta yhtä kehittävää. Perillä ei tietenkään ollut vielä ryhmästämme juuri ketään, sillä oli vaihtopäivä. Sunnuntai-illan vietin itsekseni, sillä en jaksanut lähteä baariin.

Maanantai: Maanantaina saapuivat loput porukkamme. Mukana oli myös yksi aikaisemmin tuntematon kasvo. Oli mukavaa nähdä työkavereita pitkästä aikaa kokoontuneena saman katon alle. Kauaa ei kuitenkaan ehditty jutella, sillä kiire oli kova. Tavaraa piti roudata vähän vaikka minne, suunnitella illan tapahtumaa ja hoitaa tuhatta pikkutehtävää. Ilta huipentui Revoluutiossa Sirkan tökärillä, jossa päällepäsmäröin ensimäistä kertaa EWn järkkäri-iltaa yksin. Ilta sujui rauhallisesi. Muutamalla äänenkorotuksella selvittiin. Illan jälkeen nopeat loppupalaverit ja suunta mökille. Siellä maistelimme vähäisen määrän alkoholia, saunoimme ja paistoimme maggaraa.

Tiistai: Päivä oli melkoisen helppo. Muu porukka lähti kelkkailemaan, mutta jäin itse mökkiimme. Nukuin, huolsin järjestyksenvalvontavälineitä ja paistoin makkaraa. Mukavaa oli. Kelkkaretkeläisillä meni yksi kelkka rikki, jolloin aikataulut hieman muuttuivat. Heidän palattuaan olikin jo kiire Ylläkselle, josta myöhästyimme 30 min. Kasasimme äänen ja valontoiston ennätysajassa ja lykkäsimme discon loppumista 30 min. Asiakkaat olivat tyytyväisiä. Paluumatkalla keikka-automme takaikkunan sijaa tehnyt jätesäkki lähti irti. Oli eksoottista ajella ikkunattomalla autolla talvipakkasessa. Onneksi lämmin yhteishenki ja tiiviisti pakkautuminen piti auton suorastaan kuumana.
Mökille päästyämme vaihdoimme vaatteet, kävimme suihkussa ja suuntasimme Baariin. Siellä tanssin yhden tytön (naisen) kanssa hitaita. Kovia kännejä ei ottanut kukaan.

Keskiviikko: Keskiviikko alkoi rauhallisesti, mutta aamutoimien jälkeen olikin taas kova tavaran roudaus edessä. Päivän aikana toinen deejiimme meni kihloihin naisensa kanssa (sitä jota tanssitin) ja sen kunniaksi ostimme hieman viinaksia. Illan disco ei sujunut ihan mieleni mukaan. Kokemattomilla järjestyksenvalvojilla oli vaikeuksia keskittyä työhönsä, joten kävin puolessa välissä pitämässä pienen paskasaarnan radioetiketistä ja omalla vastuualueellaan pysymisestä. Tilanne parani tämän ja parin muun peliliikkeen jälkeen huomattavasti. Ilta sujui kohtalaisen rauhallisesti ja hyvin. Asiakkaat tuskin huomasivat meillä olleen mitään ongelmia. Discon jälkeen nopea tavaran kasaus autoihin seuraavan päivän rinnetapahtumaa silmälläpitäen. Tämän jälkeen huristelimme mökille, jossa alkoi viinan juonti. Osa porukasta lähti baariin juhlimaan kihlajaisparin kanssa, mutta osa jäi kanssani mökkiin. Söimme hyvin makkaraa ( ylläri) joimme paljon ja nauroimme niin että tuli pää kipeäksi. Saunominen kuitenkin keskeytyi baariporukan tullen kesken kaiken sisälle. Yksi naispuolinen oli juonut itsensä sammuksiin ja hänet piti tuoda tietysti mökkiin. Teimme tarvittavat toimet ja jatkoimme juhlimista.
Aamun sarastaessa minä jäin vahtimaan tajutonta ja katselin vierestä kuinka kaksi pariskuntaa yritti noin kahden tunnin ajan tehdä lapsia. Ryske ja lotina oli kova. Lopulta sammuneen ystävämme tajuttomuus muuttui nukkumiseksi ja aloin itsekkin nukkumaan.

Torstai: Torstaina nukuimme pitkään. Porukalla tuntui minua lukuunottamatta olevan krapula. Päivä kului yllättäen tavaroita kuljetellen paikasta toiseen aina iltaan saakka. Tällä kertaa lähdimme Ylläkselle hyvissä ajoin, ettemme myöhästy. Valon ja äänentoisto oli edelliskerran jälkeen valmiiksi kasattu, joten alkuvalmistelut olivat helppoja. Ilta sujui hyvin, mutta lopussa tarvittiin järjestyksenvalvojien puuttumista parin kaveriporukan erimielisyyksien selvittelyn vuoksi. Sekin saatiin kuitenkin hyvin hoidettua, joskin jouduinkin pari kertaa karjaisemaan pari käskyä. Kovia voimakeinoja ei kuitenkaan tarvittu. Ilta oli ihan onnistunut. Väkeäkin oli yllättävän paljon.
Torstai yö mökissä sujui iloisissa merkeissä. Alkoholia juotiin kohtuudella, saunottiin ja syötiin hyvin.

Perjantai/lauantai: Perjantaina heräsimme aikaisin, mutta päivä ei ollut kiireinen alkua lukuunottamatta. Rinnetapahtuman kasaamisen jälkeen minä istuskelin valomiehen kanssa jutellen niitä-näitä toimitusjohtajamme neuvotellessa jotain. Syötyämme siivosimme hieman mökkiä, sillä se piti palauttaa lauantaina. Lisäksi yhtä lukuunottamatta porukkamme lähtisi yöllä pois, sillä viikonloppuna muutama henkilö vaihtuu. Mökkiin jäävä säästi meiltä paljon aikaa siivoamiselta, sillä hän lupasi hoitaa alakerran.
Illan disco sujui ihan hyvin, joskin ilmassa oli jonkin verran jännitettä. Discon jälkeen perinteistä tavaran kasausta ja suunta kohti Torniota.
Tornioon meno oli melkoisen vittumaista siltä osin, että jätesäkin räpätys piti 95 desibelin meteliä koko matkan. Keskustelu tapahtui huutamalla, minkä vuoksi ääni oli mlekoisen hyvin käytetty perillä.

Levin viikko oli jälleen todella mukava. Vaikka tekemistä on paljon höystettynä kiireellä, kaikilla tuntuu olevan suurimman osan ajasta mukavaa. Viinan kulutuskin laski edellisvuodesta vähintään 50%. Odotan innolla seuraavaa levin keikkaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.